Nové portály o hypotečních úvěrech

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 22.11.2012 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Společnost PSHK spustila nové portály zaměřené na hypoteční úvěry, vyřízení a refinancování hypoték i na veškerou související problematiku. První portál, který nese název Vyřízení-hypotéky.cz, se zaměřuje obecně na hypoteční úvěry. Najdete na něm zajímavé články například na téma jak postupovat při vyřízení hypotéky, dále nabídku hypotečních úvěrů od jednotlivých bank na našem trhu nebo informace k registrům dlužníků.

Druhý portál Refinancovaní-hypotéka.cz je užšího zaměření. Pokud již máte a čerpáte nějaký hypoteční úvěr, pak právě pro vás je tento web určen. Články typu jak probíhá refinancování u stávající banky nebo jaké jsou nejčastější důvody pro refinancování hypotéky určitě uvítáte. Pro snadné pochopení všech pojmů spojených s refinancováním slouží i praktickým slovník, který vše uvede na pravou míru. Oba portály se budou pravidelně rozšiřovat o další články, novinky a zajímavosti z hypotečního trhu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854