Show Jana Krause - 10. 1. 2014: hosté

Zadavatel: FTV Prima, spol. s r.o. | 8.1.2014 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Profesor Josef Koutecký, poslankyně Jaroslava Jermanová a astrální cestovatelka Mirka Morrigen Menclová se představí v Show Jana Krause.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 10. ledna ve 22.20 na Primě.

prof. Josef Koutecký – jedna z nejvýraznějších a nejrespektovanějších osobností současnosti, slavný lékař, zakladatel dětské onkologie, který je pověstný svými nekompromisními názory na společenské i politické dění i svým typickým motýlkem, bez něhož se na veřejnosti téměř neukazuje.

Jaroslava Jermanová – od října 2013 poslankyně Poslanecké sněmovny PČR, od listopadu 2013 její místopředsedkyně, členka hnutí ANO 2011.

Mirka Morrigen Menclová – žena, která se údajně věnuje tzv. astrálnímu cestování. Druidská velekněžka, která díky svým zvláštním schopnostem prý pomohla už řadě lidí s jejich zdravotními, psychickými a životními problémy.

Témata: Show Jana Krause, Josef Koutecký, Jaroslava Jermanová, Mirka Morrigen Menclová | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

FTV Prima, spol. s r.o.

Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Kontaktní osoba: Jiří Haramul
Vedoucí komunikace a PR
jiri.haramul@iprima.cz
Obrázek uživatele FTV Prima
Společnost FTV Prima, spol. s r.o., provozuje celoplošné televizní vysílání programů Prima, Prima COOL, Prima love a Prima ZOOM.Prima digitálně šířeným plnoformátovým programem určeným pro všechny diváky, kteří se chtějí dobře pobavit a u televize si užít tu nejlepší zábavu pro celou rodinu.... vice ›
FTV Prima, spol. s r.o.
Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Česká republika
pr@iprima.cz
Tel: +420 266 700 111