Flexi-bar, nová a velice chytlavá cvičební pomůcka

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 20.11.2012 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Flexi bar má jako jedna z mála cvičebních náčiní velmi dobrý efekt na zpevnění zad a odstranění jejich bolestí. Je proto vhodnou pomůckou na cvičení pro všechny generace. Nemusíte nutně chodit do fitness centra, můžete se naučit základní pozice a cvičit doma. Flexi bar je skladná tyč, která nezabere místo.

Cvičení probíhá v jednoduchých pozicích, kde se klade důraz na napřímená záda a poté se rozkmitá flexi-bar. Je výhodné jej držet uprostřed a s lehkým úchopem. Spousta lidí má dojem, že je pohyb veden pažemi. Není tomu tak, paže jsou volné a zpevněný je střed těla. Proto by vás po samotném cvičení neměly bolet ruce, ale ucítíte své slabiny na páteři, které se zpevňují. Začíná se ve stoji a postupně se zvyšuje zátěž a přidávají se fázické pohyby do dřepu, úklonu nebo výpadu. Pozice paží se také mění na kmitání v předpažení nebo v zapažení, případně kmitání v jedné ruce. Po každém jednotlivém cviku následuje uvolnění paží a prodýchání. Hudba je pomalejší, než na aerobiku, ale rytmická a příjemná.

Tato pomůcka se může spojit s cviky na stepu, bossu nebo fitballu. Flexi-bar se hojně využívá v rehabilitaci zad, pro zpevnění břišní stěny, ale také pro zvýšení kondice u vrcholových sportovců.

Témata: cvičení, aerobik

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz