Právní poradenství při prodeji nemovitostí

Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 4.12.2015 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Prodej nemovitostí vyžaduje kvalifikovanou právní podporu, ať danou nemovitost prodává jednotlivec nebo developer. V každém případě je na místě mít sjednanou oboustranně korektní smlouvu a mít v pořádku veškerou další nezbytnou dokumentaci.

Každému, kdo nemovitost prodává, se tedy vyplatí svěřit se do rukou kvalifikované právní firmy, která je na právo nemovitostí specializovaná. Jednou z takových firem je také advokátní kancelář MaurLegal s.r.o. V oblasti práva nemovitostí nabízí své služby jak privátním osobám, tak i developerům.

V rámci své působnosti poskytuje MaurLegal právní poradenství také při výstavbě, přestavbě a správě nemovitostí. Provádí právní audit vztahů k nemovitostem, poskytuje advokátní služby při financování a pojištění nemovitostí nebo při sjednávání nájmu nebo podnájmu bytových i nebytových prostor.

Experti firmy MaurLegal připraví pro své klienty smluvní dokumentaci nebo provedou podle potřeby klienta revizi a připomínkování smluv týkajících se převodu nemovitostí – rezervačních i kupních smluv, smluv o smlouvách budoucích, smluv darovacích apod. včetně vypracování návrhu na zápis změn v katastru nemovitostí. Při jednání s protistranou nabízejí komplexní právní zastoupení převodců nebo nabyvatelů nemovitostí v případných právních sporech týkajících se převodu nemovitostí. Mimo jiné zajistí tato právní firma také právní podporu při financování a pojištění nemovitostí.

Speciálně pro developery zajišťuje advokátní kancelář MaurLegal řešeních právních věcí týkajících se akvizic při "greenfield" i "brownfield" projektech např. při vypracování plánovacích smluv s územně samosprávnými celky. V rámci těchto služeb poskytuje právní poradenství při výstavbě obytných i administrativních nebo průmyslových komplexů včetně návrhu právních vztahů k subdodavatelům, inženýrským, architektonickým a jiným stavebním profesím. Zpracuje veškerou potřebnou dokumentaci od prohlášení vlastníka nemovitosti za účelem vymezení bytových či nebytových jednotek včetně podkladů pro tyto dokumenty až po zápis do katastru nemovitostí.

MaurLegal s.r.o. – advokátní kancelář pro domácnosti i developery.

Témata: právo, nemovitosti | Region: ČR

Profispolečnosti.cz s.r.o.