Patříte mezi problémové klienty? I vy máte šanci získat půjčku!

Zadavatel: SEO Hunters | 31.3.2015 | Finance, ekonomika
Autor fotografie:

Vyškov (Pressweb) - Nikdo nemůže předem vědět, co ho čeká. Najednou se ocitnete ve finanční nouzi a začnete řešit, co s tím udělat. Jistě se nevyhnete pojmům půjčka, hypotéka, kreditní karta nebo úvěr. Ano, jde o populární řešení současné doby a pokud budete dodržovat stanovená pravidla, nemusíte se obávat žádných nepříjemností. Máte už s půjčkami zkušenosti a nedopadli jste zrovna dobře? I tak se můžete obrátit na nebankovní společnost s žádostí o poskytnutí půjčky.

Půjčka i pro problémové klienty

Dostali jste se v minulosti do platebních problémů a tím pádem se ocitli na seznamu dlužníků? U mnohých poskytovatelů půjček může být záznam v registru dlužníků překážkou v poskytnutí nové půjčky. Také však existují společnosti, které tento stav tolerují a půjčí i problémovým klientům. Nebankovní půjčka pro problémové klienty je navíc možná i bez potvrzení o vašem příjmu. Dokonce se nebudete muset starat ani o shánění ručitelů, což je většinou tvrdým oříškem pro každého žadatele o půjčku. Ptáte se, proč je tento postup možný? Vyžaduje se záruka v podobě zástavy na nemovitost, což postačí na případné uhrazení nesplacených dluhů.

Podmínky pro žádost o půjčku

Při jednání o nebankovní půjčce se dočkáte férového jednání. Vzhledem k ručení nemovitostí si lze vypůjčit poměrně vysoké částky, konkrétně od 100 000 Kč až do 5 000 000 Kč. Konkrétní částku a dobu splácení si vyberete s ohledem na vaše možnosti následného splácení. Maximální doba splácení se povoluje na 20 let. Žádost o půjčku si můžete podat online, ale klidně se informujte i telefonicky. Záleží, co upřednostňujete. Pro schválení půjčky bez doložení příjmu budete potřebovat platný občanský průkaz a jeden další doklad totožnosti. Dále se vyžaduje občanský průkaz manžela/manželky plus druhý doklad totožnosti. Musíte mít nemovitost v osobním vlastnictví, aktuální výpis z katastru nemovitostí, nabývací listinu. V Praze a okolí je umožněno ručení také bytem v družstevním vlastnictví.

Kalkulace půjčky online

Vždy je příjemné vědět, co vás čeká. V případě půjčky jde o konkrétní částky pro pravidelné splácení. Online kalkulačka vám během chvilky ukáže, zda si můžete dovolit vypůjčit plánovanou částku. Jednoduše vyberete z nabízených možností výši půjčky a následně přiřadíte počet let, po které hodláte realizovat splácení. Ihned po uskutečnění výběru se zobrazí výše splátky i se započteným úročením podle aktuální sazby.

Výhody půjčky

Nebankovní půjčka pro problémové klienty se vyřizuje velice rychle a bez zbytečné dokumentace. Mezi další výhody patří:

• zkušený poradce vám vše vysvětlí a projde s vámi detailně celou smlouvu
  • vypůjčené peníze se dají využít na cokoliv
  • žádné poplatky neplatíte nikdy předem
  • nepřekvapí vás žádné skryté poplatky během celé existence půjčky
  • výhodná úroková sazba
  • z půjčky můžete zaplatit předchozí dluhy, peníze se dají také využít na konsolidaci půjček
  • lze vyplatit zástavy a exekuce
  • předběžné schválení půjčky se provede do několika minut od odeslání online žádosti

Nevýhody nebankovní půjčky

Nic není ideální, proto se s půjčkou pojí i jistá rizika či nevýhody. Proto předem zvažte veškerá pro a proti, protože zadlužení bude náročnou dobou pro váš rodinný rozpočet. Pravidelnému splácení se nevyhnete, jedná se o půjčku a ne o dar, který se nevrací. Nebankovní půjčka pro problémové klienty vás může připravit o zastavenou nemovitost, pokud nedodržíte dojednaný splátkový kalendář. Proto se v případě nedostatku peněz na splátku raději informujte, jak postupovat a zda se pro vás nenajde vhodné řešení. Vždy je lepší jednat předem a nedělat mrtvého brouka. Nebudete-li komunikovat s poskytovatelem, nedočkáte se ničeho jiného než exekutora.

Témata: nebankovní půjčka pro problémové klienty | Region: Praha

SEO Hunters