Objevte kouzlo záclon z provázků

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 31.3.2014 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Záclony z provázků jsou univerzální a zároveň trendy doplňkem do každého interiéru. Rádi byste změnili vzhled svého obývacího pokoje, dětského pokoje, ložnice nebo kuchyně? Dejte si do okna či do dveří provázkovou záclonu, která upoutá pozornost na první pohled. Vybírejte z mnoha délek a z celé palety barevných odstínů.

Pěkná provázková záclona poslouží jako dekorace pro všední den i pro mnoho speciálních příležitostí. Velmi elegantně vypadají záclony prošívané stříbrnou nití i zdobené jinými výraznějšími prvky. Takové  záclony si můžete do okna pověsit třeba na vánoční či velikonoční svátky, využít je na různé party či oslavy.

Mnoho zajímavých provázkových záclon pořídíte v e-shopu Provazkova-zaclona.cz. Je zde pro vás připraven bohatý sortiment za dobré ceny. Jedná se o záclony vyrobené z kvalitních materiálů, které se nemačkají a velmi snadno se udržují. Jakmile na nich objevíte prach nebo i jiné nečistoty, stačí je uložit do speciálního sáčku, dát do pračky a spustit šetrný prací program.

Témata: provázková záclona | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1