Nabízíme profesionální výkup nemovitostí i vlastnických podílů

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.7.2022 | Reality, bydlení

Dostala se vám do rukou nemovitost, se kterou nevíte, co dělat? Nebo se vám uvolnila nemovitost, pro kterou nemáte využití a zároveň ji nechcete už pronajímat? Pak je pro vás rozhodně tou nejlepší volbou její prodej.

Přitom ale může být velice komplikované ji prodat rychle a efektivně, pokud se obrátíte na realitní kanceláře. U nich váš totiž čeká spousta úskalí, která vás naopak nečekají v případě, kdy se o odkud nemovitosti postarají přímo konkrétní společnosti, jako je zrovna ta naše.

Bezproblémový výkup bez jakéhokoliv čekání

Určitě vás zajímá, jaké jsou výhody, které vám dokážeme nabídnout oproti naprosté většina realitních kanceláří. Hlavní výhodou je především ten fakt, že nemovitost odkupujeme přímo my. Naše společnost regionestates.cz vám tak dokáže nabídnout extrémně rychlé řešení situace, protože nebudete čekat na žádného kupce, jako je v případě realitních kanceláří naprosto běžné.

Vedle toho vám ale můžeme zaručit i to, že prodej nemovitosti pro vás bude extrémně výhodný. Nejsou zde žádní makléři, kteří by si nárokovali za svoje služby provizi. Díky tomu tak neplatíte výlohy, na které můžete být zvyklí právě od realitních kanceláří. Jediná osoba, která se zúčastní obchodu je profesionální odhadce ceny nemovitostí, jehož zaplacení je naší povinností.

Postaráme se o celé nemovitosti i podíly

Pochopitelně nemusíte mít v plánu prodávat pouze celé nemovitosti, ale také spoluvlastnické podíly mohou být velice lukrativní. Pokud k tomu přičteme, že je motivací pro výkup podílů také to, že je nemusíte mít ze zrovna nejpříjemnějších okolností, tak se rozhodně nemáme o čem bavit. Ať už v případě celé nemovitosti, nebo jen jejího podílu, vám zaručujeme stoprocentní profesionalitu a rychlost vyřízení celého procesu tak, abyste měli peníze obratem k dispozici.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484