Buďte v bezpečí a v teple, předokenní rolety zaručí oboje

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 27.8.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) -Aktuální počasí nás přivádí k myšlence, že se brzy ochladí a zima snad přijde dřív, než podzim. Je tedy čas na poslední úpravy zahrady, práce na domu a drobné rekonstrukce. Máte tedy i posledních pár týdnu, možná měsíců na to pořídit si předokenní rolety. Nejenže ochrání vaše bezpečí a i soukromí, ale nepropustí chladný vzduch a vy tak ušetříte za zbytečné vytápění navíc.

Teplo i bezpečí, jak je to možné?

Předokenní rolety je možné instalovat i na již postavený dům. Samozřejmě je lepší na ně myslet již při stavbě domu, ale pokud je chcete namontovat dodatečně, není to problém. Doporučuje se také využít roletové překlady. Některé typy jsou i tepelné, což znamená lepší izolaci. Předokenní rolety ochrání interiér před chladným vzduchem. Princip, který jim to umožňuje je velice jednoduchý. Po zatažení předokenních rolet dojde k úplnému zakrytí okna jako takového. Pokud je navíc zavřené, tak zbytkový chladný vzduch zůstává za oknem a před roletami, zatímco venkovní chladný vzduch se přes rolety nedostane do interiéru. Stejně funguje i teplo u vás doma, nic se z interiéru jen tak nevypaří. Pokud se bavíme o úniku oknem. Toužíte-li po další možnosti jak ochránit teplo v interiéru pořiďte si  látkové rolety, které přes den, kdy budete mít předokenní rolety vysunuté, budou alespoň minimálně chránit vaše teplo domova. Předokenní rolety mají také bezpečnostní charakter. Na rozdíl od jiných způsobů stínící techniky se po instalaci mohou kompletně zavřít, a tím jakoby utěsní vstup k oknu. Zloději pak nebudou mít na výběr nic jiného, než vejít dveřmi anebo se otočit a jít pryč. Je jisté, že zloděj, který vás bude chtít vykrást, vás bezpochyby vykrade i před předokenní rolety, ale bude mu to trvat déle, což může pomoci chytnout pachatele při činu.

Témata: rolety, předokenní rolety

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov