Bahno z Mrtvého moře má mimořádně léčivé účinky

Bahno z Mrtvého moře
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 25.8.2016

Praha (Pressweb) - Lidé, kteří přijíždějí od Mrtvého moře, si pochvalují, jak se jim zlepšila kvalita pokožky a zbavili si alespoň na čas nepříjemných ekzémů. Mimořádně příznivé účinky na pokožku má sůl a bahno z Mrtvého moře. Opravdu stačí týdenní pobyt a lidé pozorují, jak se jim zlepšila pokožka, přestala se olupovat a zvláčněla. Ale proč jezdit až tak daleko? Bahno z Mrtvého moře, stejně jako sůl z Mrtvého moře si můžete objednat z pohodlí domova a připravit si domácí terapii. Výhodou je, že nemusíte platit za drahý pobyt, ale využíváte všechny příznivé účinky tamní krajiny.

Sůl z Mrtvého moře obsahuje velké množství minerálů

Lidé se často ptají, copak nemá stejné účinky sůl z jiného moře? Čím je sůl z Mrtvého moře tak zvláštní? Je to proto, že sůl obsahuje velké množství minerálů, které v jiné mořské soli nenajdete. Jsou v ní zejména hořčík, sodík, draslík, síra a vápník. Tyto minerály společně působí na kožní buňky a likvidují různé nežádoucí zárodky, jež zhoršují zdraví kožních buněk. Sůl z Mrtvého moře jednoduše rozpustíte ve vaně a můžete si dopřát koupel jako v Mrtvém moři. A můžete to dělat celoročně. Uvidíte, jak se vám pokožka změní, přestane svědit a uzdraví se.

Produkty z Mrtvého moře využívejte ve své koupelně

Podobně jako sůl z Mrtvého moře působí bahno z Mrtvého moře. Je tam obsažena nejenom sůl, ale další látky, které prospívají pokožce a celému imunitnímu systému. Každý ví, že bahno z Mrtvého moře pomáhá, ale neví se přesně, které látky jsou tak důležité. Mrtvé moře je zkrátka zázračná lokalita, které produkuje léčivé látky. Během uplynulých milionů let stékala voda do moře z různých pramenů v okolí, opakovaně vysychala a léčivé látky jsou tak ve vysoké koncentraci. Takovou oázu zdraví si můžete vyrobit ve své koupelně. Stačí mít sůl z Mrtvého moře nebo bahno z Mrtvého moře

Témata: bahno z Mrtvého moře, Sůl z Mrtvéh moře, kosmetika z Mrtvého Moře

SEO Services, s.r.o.