Oranžová trezoru také sluší

Zadavatel: GIT.cz | 25.6.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Módní návrháři přicházejí každý rok s barvou, která je tzv. trendy a udává směr jak v oblékání, tak v designu. Barvou letošní sezony je jednoznačně oranžová, která se objevuje v neuvěřitelných kombinacích téměř všude. Oranžové jsou šaty, boty, kabelky, náušnice, náramky, hodinky brýle… Oranžová se stále více prosazuje jako stěžejní barva interiéru. Oranžová se objevuje na stěnách, obkladech, sedačkách, tak proč by nemohl být oranžový trezor?

Tresorag.cz - trezor ROOBUS Office

Trezory modelové řady Roobus Office jsou dodávány ve 12 základních barevných odstínech a oranžovo-černá kombinace je jednou z nich. Zákazníci, kteří se nespokojí se základní nabídkou barev, mají možnost dalšího výběru ze vzorníku RAL, který obsahuje téměř 200 dalších odstínů. Díky takto rozsáhlé škále barevných možností lze sladit trezor s interiérem do posledních detailů, anebo naopak dosáhnout co největšího kontrastu trezoru s okolím. Máte-li odvahu barevně experimentovat, pořiďte si trezor v některé z pastelových barev, které jsou v naší nabídce, nebo si vyberte konkrétní odstíny ze vzorníku a navrhněte si pro váš trezor vlastní barevnou kombinaci. Ať už se rozhodnete pro zářivé tóny léta, nebo dáte přednost přírodním odstínům, nikdy neuděláte chybu. Váš trezor bude totiž vždy IN.

Témata: trezor, trezory

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz