Global Energy zaručuje nejvýhodnější cenu elektřiny a plynu na trhu

Změna dodavatele plynu a elektřiny patří v současnosti k nejvyužívanějším krokům, jak snížit pravidelné měsíční výdaje domácností.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 23.8.2014 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Nezáleží na tom, zda se jedná o byty nebo rodinné domy. Různí dodavatelé nabízí pro odběr energií různé ceny. Vzhledem k tomu, že dodavatelů je v současnosti na trhu opravdu velké množství, na výběr je hned z několika finančních nabídek. Rozdíly mezi jednotlivými společnostmi, které energie nabízí, nejsou zrovna malé. Global Energy například zaručuje nejnižší ceny na trhu.

Jak vybírat mezi jednotlivými dodavateli?

Ten zásadní a nejdůležitější rozdíl je samozřejmě v ceně plynu a elektřiny. Dodavatelé plynu a elektřiny se v cenách liší velmi zásadně. Nejjednodušším způsobem, jak zjistit úspory za rok, je zadat údaje do kalkulačky energií. Kalkulačka plynu a elektřiny vám porovná vaši aktuální sazbu za novější a vypočítá výši finanční úspory. Rozdíly v ceně ale nejsou jedinými rozdíly, mezi jednotlivými dodavateli. Velké rozdíly jsou i v nabídce služeb při změně dodavatele. Opravdu spolehliví dodavatelé vám nabídnou, že se o celý proces přechodu od stávajícího dodavatele postarají. Jinak by to mohl být velmi časově náročný proces.

Vždy je lepší mít věci na jednom místě

Vždy je lepší, když domácnosti mají všechny věci na jednom místě. Pokud máte jednoho dodavatele pro plyn a druhého pro elektřinu, je to nepohodlné. Global Energy nabízí zajištění dodávky elektřiny i plynu. Při srovnání cen plynu i elektřiny pak zjistíte, že oba tyto druhy jsou u Global Energy podstatně levnější. Když zaručuje nejnižší cenu na trhu, platí to samozřejmě pro elektřinu i plyn. Celková roční úspora průměrné domácnosti může pak přesáhnout i 10 000 Kč. To už rozhodně není zanedbatelná finanční suma a úspora se v rozpočtu příjemně projeví. Detailní nabídku cena a služeb najdete na www.globalenergy.cz.