Svatební oznámení je prvním vážným sdělením o svatbě

Svatební oznámení je prvním sdělením o svatbě
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.1.2017 | Služby

Praha (Pressweb) - Partneři, kteří se chtějí vzít, tuto radostnou událost často tají až do poslední chvíle. Přestože už dnes mladí lidé nejsou ekonomicky závislí na rodičích, a o svých plánech je neinformují, u svatby je však vhodné dodržet určité zvyklosti. Ještě než rozešlou svatební oznámení, o plánované svatbě by měli předem osobně informovat své rodiče i prarodiče.Svatební oznámení je vhodné jim poslat také včetně zasedacího pořádku na svatební hostině.Svatební oznámení je první písemné sdělení o vaší životní události, proto je dobré mu věnovat patřičnou pozornost.

Na svatební oznámení navazuje svatební přání

Svatební oznámení se rozesílá obvykle před svatbou a pár v něm informuje, kdy a kde uzavírá svatbu, případně jaký bude program. Svatební oznámení se může poslat i po svatbě v případě, že pár plánuje jen komorní svatbu a nepočítá s účastí hostů. Jeho obsahem je informace, že dotyční uzavřeli sňatek a stali se manželi. Na svatební oznámení reagují adresáti tak, že budoucím novomanželům posílají svatební přání. Mělo by odpovídat úrovni svatebního oznámení. Svatební přání by mělo obsahovat pozitivní reakci na tuto událost, může být jen formální nebo obsahovat osobní přání adresáta.

Na svatebním oznámení nešetřete, je to vaše vizitka

Svatební oznámení stejně jako svatební přání má písemnou formu, je na jednoduché papírové kartičce nebo ve složené formě v obálce. Zvolit lze různé druhy papíru od standardních po luxusní. Papíry jsou lesklé, matné, strukturované, svatební oznámení či svatební přání může být i na textilii. Vybírat můžete z mnoha písem a různých druhů tisku. Na svatebním oznámení se uplatňuje například termografie, horká ražba, slepotisk, digitální tisk nebo reliéfní tisky.Zkušená svatební agentura nabízí i vhodné verše, budoucí novomanželé mohou samozřejmě použít i vlastní text.Svatební přání se rozesílá tak, aby přišlo až po obřadu. Hosté svatební přání většinou donesou osobně.

Témata: svatební oznámení, svatební přání, svatba, svatební blahopřání | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2