Oprava karmy? Na nic nečekejte. Plyn je nebezpečný

Oprava karmy? Plyn je nebezpečný
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.9.2017 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Je zajímavé, že některé značky tak zdomácní, že se stanou synonymem pro celou kategorii spotřebičů. Například karma je pro mnoho lidí označení pro průtokové ohřívače vody všeobecně, ať už mají značku jakoukoli. Přitom stejnojmenná společnost pod touto značkou vyrábí nejen ohřívače vody, ale i topidla a klimatizační zařízení. Jestliže někdo říká, že oprava karmy je nutná, myslí spíše na starší ohřívače vody. Právě pravidelné kontroly či revize jsou u starších plynových spotřebičů důležité, protože plyn je nebezpečný, pokud uniká.

Na opravu karmy si vyžádejte skutečného odborníka

Pokud je nezbytná oprava, protože karma už nefunguje tak, jak má, vždy se vyplatí povolat odborníka. Vymění nejen vadnou součástku nebo díl, ale současně zkontroluje všechny případné netěsnosti. Jestliže však uvidíte „odborníka“, který kontroluje přívody plynu pomocí jaru a bublinek, určitě zpozorněte. To už je dávno překonaný systém. Takhle by oprava karmy neměla probíhat. Technici dnes používají speciální detektory úniku plynů, které rozeznají i nízkou koncentraci plynu. Kontrolují jimi nejen přívodní plynové potrubí a rozvody, ale i těsnost samotného spotřebiče.

Opravy spotřebičů značek Karma, Gamat a Mora

Spojení oprava karma slýchají technici ze servisních firem často. Průtokové ohřívače vody slouží spolehlivě i po letech, v domácnostech je stále hodně starých zařízení. Pokud dodržujete pravidelné kontroly a revize jednou za tři roky, karma může sloužit opravdu dlouho. Opravu však musí provádět vyškolený technik. Například firma Plynoservis-Praha, která zajišťuje servis plynových zařízení v Praze a ve středních Čechách, disponuje týmem, který má dlouholeté zkušenosti. Zaměřuje se na opravy karmy, ale i dalších spotřebičů zejména značek Karma, Gamat a Mora. Zajišťuje také instalatérský servis.

Témata: oprava karmy, karma, revize karmy, opravit karmu | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.