Nový FORD Mondeo 2015 konečně i v České republice!

Konečně jsme se dočkali, Ford Mondeo je zpět! Po dlouhém čekání se do Evropy dostává s jistým zpožděním nová generace Ford Mondeo, která byla představena na autosalonu v Paříži.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 14.5.2015 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Ve skutečnosti však svou skutečnou premiéru Ford zažil na autosalonu v Detroitu v roce 2012.

Ford Mondeo 2015 do Evropy přichází s ostrým neotřelým designem, který se vzdáleně inspiruje tvary modelu Mustang. Novému vozu byly přidány nové barvy, přepracovaly se ráfky,také nárazníky mají různou podobu a kromě toho všeho došlo ještě k několika málo dalším drobným vizuálním proměnám.

Nový Ford Mondeo pro Evropu

Nový Ford Mondeo je balzám na české silnice. Tato čtvrtá generace vypadá doopravdy skvěle. Tento rozměrný vůz se dobře vyjímá v provozu, a to i přesto, že jeho vnitřní prostor není jeden z největších. I když i tak musíme říct, že patří mezi největší vozy střední třídy. Pravdou také je, že ačkoli zvenčí Ford vypadá takřka giganticky, uvnitř tento pocit mít nebudete. Tenhle dojem je dán tlustými sloupky, rozměrnou palubní deskou, i spoustou izolace, kterou Ford použil, aby interiér co nejvíce utlumil. Novinkou pro Evropu je také přítomnost multimediálního systému Sync 2.

Nový Ford má úchvatný naftový čtyřválec Duratorq TDCi s dvoulitrovým objemem. Jednotka pak má výkon 180 koní a točivý moment rovných 400 Nm. Vůz je velmi tichý, a to dokonce i po studeném startu. Ford se slušnou dynamikou, zvládne překonat stovku za 8,7 s a kromě toho má i velmi slušnou spotřebu. Dlouhodobý průměr spotřeby je 7,1 l nafty na 100 km.

Kde nový Ford Mondeo koupit?

Toužíte po tomto luxusním vozu? Obraťte se na spolehlivé autorizované prodejce, jakým je i leader na českém trhu, auto MOTOL BENI a. s. Tato společnost auta Ford nejenže prodává, ale i opravuje. Své služby nabízí na 3 pražských pobočkách a v současnosti představuje ten nejmodernější autosalon značky FORD v České republice. Věříme, že si zde vyberete.