Dnes pro Vás máme jeden úžasný tip, jak ušetřit při tisknutí dokumentů a obrázku.

Zadavatel: Magieprirody.cz | 13.10.2015 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - I pro Vás se stala tiskárna neodmyslitelnou součástí práce na počítači a barvy se míjejí takovým tempem, že nestíháte sledovat jejich spotřebu? Dáváte stovky korun měsíčně za nové náplně do tiskárny a přemýšlíte jak na této položce ušetřit? Kvalitní a výkonný toner je vždy základem k dobré tisku a v konečném důsledku zjistíte, že s ním dokážete i něco ušetřit.

Vsaďte na kompatibilní tonery do tiskáren

O kompatibilních tonerech se už vedlo mnoho diskusí, zda se vyplatí, jaký mají výkon a zda je kvalita výtisků srovnatelná s jinými typy náplní. Uživatelům se tento druh tonerů osvědčil a jsou nadmíru spokojeni. Jejich tržní cena je mnohem levnější, někdy až o 60%. Nemusíte se ani obávat, že nebudou pasovat do Vaší tiskárny, vždyť právě flexibilnost a kompatibilita s různými tiskovými zařízeními jsou hlavními doménami produktu. Kompatibilní tonery do tiskáren jsou na stejné kvalitativní úrovni, když ne i na vyšší. Splňují nároky i na tisk fotek, plakátů a v perfektní koloritu si vytisknete obrázky i na lesklý nebo matný fotopapír.

Další možností jak ušetřit je svou použitou inkoustovou kazetu, si naplnit svépomocí nebo si ji nechat naplnit některou odbornou společností, která se tím profesionálně zabývá. Samozřejmě, že nejvýhodnější je pokud si inkoustovou kazetu dokážeme naplnit sami. Potřebujeme k tomu jen trochu zručnosti, kvalitní inkoust, a pár pomůcek, které Vám pomohou náplň naplnit.

Pokud tedy hledáte kvalitní náplně do tiskáren, tak Vám právě doporučujeme e-shop naplnka.cz. Najdete zde mnoho výrobků za skvělé ceny. Výhodou tohoto e-shopu je to, že při nákupu na určitou částku, nemusíte platit poštovné a taky rychlá dodací lhůta.

Proto neváhejte a tiskněte levně!

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz