Proč si sjednat životní pojištění

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 12.1.2015 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Životní pojištění je produkt, který ochrání vás i vaše blízké. Jedná se o velmi rozšířené a oblíbené pojištění, které rozhodně stojí za zvážení a za investici do budoucnosti. V rámci životní pojistky si totiž můžete sjednat i různá připojištění, která vás zajistí v dalších oblastech. Na webové stránce www.zivotni-pojisteni-osob.cz najdete na toto téma mnoho užitečných informací.

Můžeme se setkat s několika typy životních pojistek. Jedná se o rizikové a rezervotvorné životní pojištění, které se dále dělí na kapitálové a investiční. První životní pojištění se sjednává pouze pro případ smrti a na rozdíl od dvou dalších zmíněných produktů neobsahuje spořící složku. Klasická životní pojistka bude po vaší smrti vyplacena vašim blízkým. Jestliže se však dožijete konce životního pojištění, bude vyplacena vám. Během doby placení se částka spořící a úročí. Produkt se proto označuje také jako pojištění na dožití.

Pokud si sjednáte životní pojištění, budete nejen zabezpečeni na váš důchod, ale také si pojištění můžete odečíst od daní a zaplatit na nich méně peněz, využít příspěvku od svého zaměstnavatele nebo si k němu sjednat třeba úrazovou pojistku.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1