Novoročenky už dnes? Na Vánoce se připravte včas

Novoročenky. Už je čas
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.8.2017 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Vánoce a Nový rok jsou sice zatím daleko, ale kdo se včas připraví, nemusí vše shánět na poslední chvíli. Jakmile se svátky přiblíží, musíte zařizovat plno věcí a na novoročenky vám už nezbývá čas. Pak vezmete tu první, která vám v papírnictví přijde pod ruku. To je velká škoda. Přání k Vánocům a k Novému roku je krásný zvyk a je dobré věnovat určitý čas jeho přípravě. V první řadě byste si měli udělat seznam příbuzných a přátel, kterým chcete poslat vánoční přání. Pak se pusťte do výběru přání.

Novoročenky se posílají přátelům i obchodním partnerům

Novoročenka je papírová kartička buď jednoduchá, nebo přeložená. Může být na světlém nebo tmavém papíře s kombinací různých barev. Vhodné jsou různé motivy Vánoc, zimy či rodinné pohody. Vánoce jsou sice církevním svátkem, ale postupem času se staly svátkem celé rodiny, ať už jsou lidé věřící nebo nevěřící. Oblíbené se staly zejména proto, že se rozdávají dárky, že vánoční svátky zpříjemní dlouhé zimní večery, a vůbec - poslední měsíc v roce má svoji zajímavou atmosféru. Novoročenka se neposílá jen příbuzným a přátelům, posledních 20 let také zaměstnancům a obchodním partnerům.

Kromě zlaté a stříbrné vyzkoušejte další barvy

Novoročenky jsou příležitostí ukázat, jak originálně může přání vypadat. Kdysi se na přáních uplatňovalo jen ozdobné písmo, kvalitnější papír, dnes je velký výběr typů papíru, barvy papíru, druhu a typu písma a použité tiskařské technologie. Například termografie umožňuje vytvořit plastickou strukturu písma, zlaté písmo se zase získá jen při použití horké ražby. Velmi zajímavá přání vznikají při použití reliéfní ražby, kde se kombinuje slepotisk a horká ražba. Dnes je oblíbený digitální tisk s využitím různých barevných tonerů. Firma Pamas Bohémia Uherský Brod, která vyrábí různé druhy přání, rozšířila svoji kolekci o další bary – zelenou, modrou a červenou.

Témata: novoročenky, novoroční přání, PF, novoročenka | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.