Na prodej nemovitosti nemusíte čekat celé měsíce, díky jejich přímému odkupu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 9.2.2023 | Reality, bydlení

Prodej nemovitostí není vždycky věcí toho, že člověk chce nemovitost finančně zúročit. Zcela naopak se lidé dostávají velice často do problémů, které musí řešit rychlými a efektivními metodami. Přitom zrovna samotné nemovitosti jsou bezesporu jednou z cest k získání velkého množství financí za relativně krátkou dobu.

Mnohdy je ale problém se vší administrativou a procesy, které například realitní kanceláře aplikují v rámci prodeje a koupě nemovitostí. To vás ale nemusí mrzet v případě, kdy využijete naše služby.

Výkup nemovitostí s okamžitou platností

Výkup nemovitostí opravdu nemusí trvat celé týdny a měsíce. Naši odborníci z regionestates.cz vám dokáží nabídnout řešení kvalitního výkupu s extrémní rychlostí. Díky tomu tak nemusíte mít obavy z toho, že byste nedokázali otočit nemovitost v potřebné finance dostatečně rychle. Pokud vše jde hladce, své peníze můžete mít dokonce už za pouhých osmačtyřicet hodin!

Pomůžeme i když jste v nouzi

Mnohdy se může stát, že musí majitel nemovitost uvolňovat v opravdové krizi a i přesto, že v ní aktuálně bydlí. Naše společnost vykupnemovitosti-bydlidal.cz vám dokáže nabídnout opravdu dokonalé řešení v podobě výkupu nemovitostí s pokračujícím nájmem. Z majitele se tak stáváte nájemníkem, ale přitom nemusíte opustit nemovitost ani na jeden jediný den.

Nebojíme se výkupu podílů

Výkupy podílů jsou právě jedním z problémů, kterým se například realitní kanceláře aktivně vyhýbají. Důvodem je, že s nimi mohou být občas problémy při kontaktech s dalšími spoluvlastníky a podobně. Zcela naopak, vykup-nemovitosti-podilu.cz se nebojí ničeho takového. Za reálnou tržní cenu s určeným podílem dokáže odkoupit nemovitost i v případě, kdy jsou zde právní nebo jiné komplikace s ostatními spolumajiteli.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484