Pronájem pražských bytů v dokonalém pohodlí a bezpečí díky správě nemovitostí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 9.2.2023 | Reality, bydlení

Chystáte se pronajímat svůj byt v Praze? Pak se připravte na to, že se dostáváte do velice specifického prostředí, ve kterém sice číhají možnosti na velice příjemný přivýdělek, ale stejně tak zde číhají nepříjemnosti v podobě rizik spojených s podnájmem.

Ať už tam jste zkušenými lidmi na trhu, nebo jste nováčci s prvními příležitostmi, rozhodně doceníte to, že budete mít po ruce silného partnera. Naše společnost patřící mezi tradiční pražské realitní kanceláře, vám ráda nabídne svoji správu nemovitostí.

Co je to správa bytů a co přináší?

Správa bytů je víceméně stavem, kdy dostaneme vaši nemovitost pod svoji správu. Přitom jednotlivé dokumenty včetně přesně formulované plné moci nám dávají přesná oprávnění, která smíme a nesmíme s nemovitostí realizovat. Následně pak dochází k tomu, že nemovitost obsadíme nájemcem a provozujeme ji stejně jako vy.

Zásadním důvodem, proč služby happyhouse-sprava.cz využít, je přitom stoprocentní bezpečnost. V moment, kdy se dostane nemovitost do našich rukou, tak zodpovídáme za její provoz jenom my. Pokud tak vzniknou potíže, tak rozhodně nebudou vaší starostí, ale bude ji řešit správa bytů sama.

Jaké oblasti správa bytů dokáže nabídnout?

Komplexní služba správa bytů ve svém základním provedení nabízí opravdu celkový servis. Základem je obsazení nemovitosti, komunikace s konkrétním klientem, vybírání financí a přeposílání k vám. Následně se také stará služba o technologický stav domácnosti, součástí může být také úklid a pravidelné údržby. V neposlední řadě potom patří do služby i agenda a účetnictví spojené s provozem nemovitosti. Jednotlivé služby ale nejsou nutně svázány s poskytnutím služby. Pokud tak některé z nich nebudete potřebovat, zkrátka ve službě vůbec nebudou zahrnuty.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484