Elektronická cigareta omezí závislost na kouření

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 8.2.2017 | Zdraví

Kouření patří mezi nejrozšířenější zlozvyky - a právem! Každým dnem se mezi závislé kuřáky zařadí další a další muži i ženy všech věkových kategorií. V současné době bohužel kouří i velmi mladí lidé, často i děti. Většina z nich nedbá na upozornění nebo poučky o tom, že kouření škodí zdraví. Ačkoli to vědí, vesele kouří dál. Naštěstí se mezi kuřáky najdou i tací, kteří dostanou rozum a najednou jim dojde, že si vědomě ničí své zdraví.

Nemusíte přestat kouřit hned

Možná i vy patříte mezi kuřáky, kteří si bez nikotinu neumí svůj život představit. Nezáleží na tom, kdy jste s kouřením začali a jaké důvody vás k tomu vedli - zda to bylo z hecu před kamarády, z nudy nebo jen proto, že jste to chtěli vyzkoušet a pak už u toho zůstali. Pokud jste dospěli k názoru, že chcete kouření omezit, ale zároveň víte, že se nikotinu jen tak nevzdáte, pak vám můžeme doporučit jednorázové cigarety.

O co jde?

Elektronické cigarety zažily svůj největší boom před několik lety a okamžitě si získaly přízeň mnoha lidí. Kouření je díky nim nejen levnější, ale především není takovým náporem na zdraví. Zatímco u klasických cigaret kromě nikotinu vdechujete i celou řadu dalších škodlivých látek, v případě e-cigarety jde pouze o nikotin.

Výhody elektronické cigarety

Ať už vás láká vidina ušetřených peněz nebo jen chcete udělat něco dobrého pro své zdraví, měli byste vědět, jaké výhody vám elektronické cigarety přináší. Jako první zmíníme úsporu financí. Klasické cigarety jsou drahé a stále zdražují. U e-cigarety si po počáteční investici kupujete pouze, což je náplň, která ovlivňuje chuť. Další výhodou je, že nezapáchají - vychází z nich pouze pára a ta voní podle toho, jakou příchuť si zvolíte. Do třetice nutno zmínit zajímavý design, kvůli kterému se cigareta stane vaším módním doplňkem.

Region: Plzeňský kraj

MediaUp Agency s.r.o.