Co můžete (nejen) teď na jaře udělat pro své zdraví?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 3.5.2019 | Potraviny, tabák

Jaro je pro většinu lidí dlouho očekávaným ročním obdobím. Po dlouhé a studené zimě se ho většina z nás nemůže dočkat. Jarní měsíce jsou pro mnoho z nás i novým začátkem, kdy sami sobě slibujeme, že konečně začneme cvičit, přestaneme kouřit, začneme se stravovat zdravě a podobně. Co můžete nejen teď na jaře pro své zdraví udělat právě vy?

Přestaňte s kouřením a šetřete tak své zdraví i finance

Kouření je jeden z nejrozšířenějších zlozvyků, který si na svůj pomyslný seznam závisláků každoročně připíše několik desítek tisíc lidí. Pokud i vy patříte k lidem, kteří si bez cigarety svůj život neumí představit, pak jsou následující řádky určené právě vám. Jednou z věcí, které můžete udělat pro své zdraví, je konečně s tímto nešvarem skoncovat a šetřit nejen své tělo, ale především finance - jak je totiž známo, kouření rozhodně není nic levného a tahle legrace pořádně leze do peněz.

Co když se nedokážete cigarety zbavit?

Možná i vy máte za sebou několik pokusů, kdy jste se snažili s kouřením skoncovat, ale vaše touha po cigaretě byla vždy daleko silnější, takže veškerá snaha nakonec přišla vniveč. Pokud víte, že se cigarety nedokážete vzdát, máme pro vás zajímavé řešení, díky kterému byste zachovali svůj oblíbený rituál (například dát si cigaretku po kávě nebo po dobrém jídle) a zároveň udělali něco dobrého pro své zdraví.

Znáte elektronické cigarety?

Zdravou alternativou kouření jsou elektronické cigarety, které můžete pořídit v internetovém obchodě e-cigo.cz - ten se zaměřuje na prodej elektronických cigaret a příslušenství, pořídíte v něm i náplně do elektronických cigaret nebo liquidy. Elektronické cigarety jsou pro naše tělo daleko menší zátěží než klasické cigarety, protože do sebe nevtahujete dehet ani další škodlivé látky, ale vdechujete pouze čistý nikotin.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
petra.hrbkova@mediaup.cz
+420 703 355 822
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484