Českéstarožitnosti.cz - vyjímečný projekt, který se začíná prosazovat na trhu

Zadavatel: Group LA | 10.1.2014 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Internetový projekt s názvem Českéstarožitnosti.cz zahájil svůj provoz teprve před pár měsíci. Přesto si za svou krátkou dobu působení získává stále větší popularitu a oblíbenost a jeho návštěvnost roste každým dnem. Projekt je svého druhu vyjímečný na našem trhu, neboť se jedná o klasický eshop, na kterém nabízejí starožitnosti antik bazary a starožitníci z celé ČR a na kterém mají uživatelé a návštěvníci webu možnost vybrat si z obrovské nabídky starožitností a starožitných předmětů a jedním kliknutím zakoupit několik starožitných předmětů z více obchodů najednou.

Mimoto tento server nabízí službu prezentace starožitností i soukromým osobám a zároveň jim umožňuje nabízet inzerujícím starožitníkům starožitné předměty k přímému výkupu, což je služba zvláště v dnešní době uživateli stále více vyhledávaná.

Mezi inzerující obchody patří i několik prestižních starožitných obchodů jako jsou např. Vinohradská Galerie či největší antik bazar s nábytkem v naší republice- Nový Antik Bazar sídlící na Nákladovém nádraží Žižkov, kde nabízí starožitnosti na ploše 3000 m2.

"V současné době jednáme s desítkami dalších potenciálních inzerentů z celé ČR. Jejich zájem nás příjemně překvapuje. Ukazuje se, že starožitníci začali chápat význam internetu pro jejich prodej a navíc velice vítají právě službu zasílání nabídek starožitností k přímému výkupu od soukromých osob, tak rovněž ruskou mutaci webu, díky které tvoří nezanedbatelnou část návštěvníků webu rusky hovořící klientela." Říká jeden ze zakladatelů projektu českéstarožitnosti.cz Pavel Štulíř a dodává: "Velice nás těší pozitivní ohlasy našich inzerentů, kteří si skutečně upřímně pochvalují inzerci a prezentaci na našem portálu, díky které zvyšují svoje tržby.

"Inzerci na portálu českestarožitnosti.cz jsme zahájili před necelými 3 měsíci bez jakýchkoliv nějakých zásadnějších ambic, neboť jsme to vnímali spíše jako pokus o určitou změnu v prezentaci našich produktů. Mohu zcela upřímně konstatovat, že nás neustále překvapuje jak rozvoj tohoto portálu, tak neustálý přiliv klientů a objednávek, které nám z tohoto portálu přicházejí, což je zcela zásadní rozdíl oproti podobným projektům na trhu." říká zástupce prestižního pražského starožitnictví Vinohradská Galerie Libor Koliba.

Petr Procházka z dalšího pražského starožitného obchodu Antik Veni Vidi Vici jde dokonce ještě dále. "Díky serveru Českestarožitnosti.cz jsme zvýšili obrat prodaných předmětů o cca 30%, což je neuvěřitelné číslo a pevně doufáme, že toto číslo není konečné."

Portál Českéstarožitnosti.cz má pro rok 2014 připravenou rozsáhlou mediální podporu, díky které hodlá přilákat na svůj web mnoho dalších milovníků starožitných předmětů nejen z České Republiky, kteří si budou moci každý den vybrat ze široké nabídky inzerujících obchodů.

Témata: starožitnosti, Českéstarožitnosti.cz | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Group LA

Vinohradská 103
13000 Praha 3 Vinohrady
Kontaktní osoba: Petra Šťavíková
PR specialist
czech@group.la
608212151
Do skupiny LA firmy, značky a projekty, které začínají na LA. Patří mezi ně reklamní agentura, vývoj her a aplikace, program pro správu sociálních sítí, zkracovač URL adres, virtuální peníze, značka oblečení, internetová televize, webové portály a další.
LA
Vinohradská 103
13000 Praha 3 Vinohrady
Česká republika
czech@group.la
Tel: +420 608 242 342