Ještě realističtější airsoftová střelba..

Zadavatel: BEOM.cz | 31.7.2018 | Sport, volný čas, zábava

Pokud jste již dlouholetí nadšenci do airsoftu, zajisté jste už narazili na airsoftové plynové zbraně. Ty se nejčastěji rozdělují na takzvané krátké a dlouhé. Jsou to dokonalé repliky zbraní, se kterými se budete cítit jako kdybyste se ocitli na opravdovém bojišti.

Jak vybrat dlouhé plynové airsoftové pistole?

Dlouhé plynové airsoftové pistole či pušky jsou určeny pro specifickou skupinu hráčů, které už tolik nebaví elektrické zbraně a raději se chtějí vrhnout na těžší, ale zato realističtější boj. V této kategorii zbraní můžete vybírat opravdu z hodně druhů pušek. Pokud hledáte nejvyšší realistickou airsoftovou zbraň, pak volte například pušku s blowbackem. Mezi špičky na trhu vyrábí takové zbraně například firma WE a zakoupit je můžete na Airsoftpro.cz Airsoftové plynové zbraně mají své pro i proti. Narozdíl od elektrických zbraní například při výstřelu “kopnou” dozadu, jako opravdová zbraň, a mají reálnou rozborku. Naopak negativem u těchto zbraní je obtížnější seřizování HopUp systému, který ovlivňuje expandující plyn. U plynových zbraní je též vyšší míra opotřebení vnitřních dílů a pušky jsou také citlivé na nízké teploty, ty by se měli při používání pohybovat v rozmezí od 15 do 25°C. Plynový zásobník se plní buď green gasem nebo redgasem. Redgas má lepší odolnost proti nižším teplotám a vyšší výkon.

Kdy zvolit naopak krátké plynové airsoftové zbraně?

Krátké plynové airsoftové zbraně jsou velmi povedené repliky zbraní, a vyrábí se z kovového, plastového či kombinovaného materiálu a jejich výběr je opravdu velký a rozmanitý. Můžete zakoupit klasickou pistoli, revolver nebo pistoli s prodlouženou hlavní či s tlumičem. Tak jako u dlouhých plynových zbraní, i zde dochází po výstřelu ke “kopnutí” dozadu, čímž je střelba realističtější.

Všechny airsoftové plynové zbraně se musí čistit a promazávat, aby nedocházelo k výraznějšímu opotřebovávání materiálů a byla zaručena nejen správná funkčnost, ale také životnost zbraně.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz