Vyberte si, co vám nejvíce zachutná!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 28.2.2019 | Potraviny, tabák

Slyšeli jste již o elektronických cigaretách? Na trhu jsou již nějaký ten pátek a jejich popularita i přes skutečnost, že se nejedná o novinku, stále raketově roste. A víte co? Není se čemu divit! Elektronické cigarety vám otevírají úplně nové obzory.

Proč zrovna elektronické cigarety?

Elektronické cigarety představují zdravou formu kouření. Proč? Vysvětlení je velmi jednoduché: na rozdíl od klasické cigarety do sebe při kouření nevdechujete spoustu škodlivin, ale pouze čistý nikotin. U klasické cigarety dochází ke spalování tabáku i papírků, takže člověk vdechuje spoustu nečistot, které mu postupem času zanáší plíce a celkově dýchací cesty. V případě elektronické cigarety je tomu ale jinak, zde vdechujete pouze čistý nikotin a výsledkem je neznečištěná pára, která neobtěžuje vaše okolí – což se o cigaretovém kouři rozhodně říci nedá.

Dobře vypadá a skvěle chutná

Elektronická cigareta vám navíc dává možnost vybrat si takovou chuť, kterou chcete. Zatímco u klasické cigarety jste omezeni pouze na chuť tabáku, v případě elektronické cigarety si můžete vybírat z pestré palety příchutí. Zmínit můžeme například jahodu, borůvku, vodní meloun, zelené jablko, stejně tak i mentol nebo třeba vanilku. Možností je opravdu hodně, takže si na své přijde úplně každý. Náplně můžete libovolně měnit, zkrátka jak vám to zrovna bude po chuti. Kromě toho je další výhodou elektronických cigaret jejich design, který je opravdu lákavý a moderní.

Vyberte si podle sebe

V e-shopu si můžete pořídit vše pro zdravé kouření. V pestrém sortimentu najdete jak různorodý výběr elektronických cigaret, tak ještě pestřejší nabídku náplní neboli liquidů. Pořídíte zde i veškeré příslušenství, které k provozu elektronické cigarety potřebujete. Využít můžete dopravu zdarma při nákupu nad 500 Kč a dopravu buď k vám domů, na poštu nebo na zásilkovnu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484