Dveře stylu dokořán

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 19.2.2018 | Reality, bydlení

Hradec Králové (Pressweb) - Snažíte se, aby vaše bydlení odráželo vaši osobnost a z každého detailu bylo jasné, kdo tady bydlí? V našem článku se dozvíte, jak si vybrat mezi interiérovými dveřmi v Hradci Králové a Pardubicích, aby vše ladilo do poslední zárubně.

Elegance První republiky

Pokud máte to štěstí, že se váš byt nachází v domě z počátku 20. století, nejspíš se budete v interiéru snažit o zachování ducha této elegantní doby. Volte proto typy dveří, které byly pro onu dobu příznačné. Střídmou barevnost většinou doplňuje zdobné prosklení. Takovéto dveře vyniknou i v moderních interiérech, kde designově výborně ladí s novými kousky nábytku.

Když přísaháte na minimalismus

Lapače prachu u vás nesmí překročit práh a z Provence stylu je vám mírně šoufl? Jste-li příznivcem spíše střídmějšího designu, otevřeného prostoru a čistých linií, poohlédněte se po dveřích, které naplňují právě tyto kvality. Zdobená dýha by se vám brzy okoukala. Nic nezkazíte čistě bílým provedením. Pokud byste přece jen chtěli oživení v podobě nenápadného dekoru, zvolte např. jeden jednoduchý proužek.

Trocha zdobení dveřím neuškodí

Nemusíte bydlet zrovna v paláci, abyste se doma mohli kochat vkusně zdobenými dveřmi. Dominantním prvkem dveří jsou samozřejmě dekor, barva a materiál, které tvoří jejich povrch. Uklidňující atmosféra volné přírody na vás dýchne, když zvolíte přirozený vzor dřeva. Leské bílé povrchy dobře doplní každý moderní interiér. Zdobné lišty a prosklení vždy slaďte s dalšími dveřmi a všemi ostatními prvky interiéru. Pokud nechcete sahat hluboko do kapsy, klasické dveře doplňte např. luxusnějším kováním či klikou.

Dveře se superschopnostmi

Některé místnosti v domě mají specifické klima. Od toho se odvíjí také použité materiály. Pokud potřebujete oddělit tepelně odlišné místnosti - např. koupelnu či zimní zahradu, od zbytku domu, výborně vám poslouží klima dveře. Díky speciální úpravě jsou dobře chráněny před zkroucením a dalšími deformacemi. K podobnému účelu poslouží také voděodolné dveře. Zasloužený klid tam, kde ho potřebujete, vám zaručí protihlukové dveře. Stačí si jen vybrat.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1