Proč mít po ruce dobrého právníka?

Zadavatel: SUITU websites SE | 9.8.2013 | Služby

Praha (Pressweb) - Orientovat se ve světě legislativy je pro normálního smrtelníka téměř nemožné. Bohužel zákony platí pro všechny, bez ohledu na to, jestli o nich víte nebo ne. A vizitka schopného advokáta se vždycky hodí. Zkušený právník je ve světě zákonů jako ryba ve vodě, dokáže poradit a v případě potřeby udělá maximum proto, aby vás lidově řečeno „vysekal z maléru“, do kterého jste se dostali třeba právě neznalostí současného práva. 

Právník, advokát nebo rovnou celá kancelář?

V mnoha případech je lepší mít po ruce kontakt na právní, nebo advokátní kancelář, než na   jednotlivého advokáta. Důvody jsou prosté. V České republice se člověk musí řídit celou hromadou platných zákonů z různých oblastí, které se všemožně doplňují. Orientace v nekonečné síti legislativních předpisů je tak opravdu nesnadná. V advokátní kanceláři Praha ve většině případů pracuje tým zkušených právníků a advokátů, z nichž každý má na starosti jednu oblast. Odborná advokátní kancelář vybere ze svého týmu člověka, který si nejlépe poradí s konkrétním požadavkem klienta.

Jak vybrat advokátní kancelář?

Vybrat svého právního zástupce nemusí být jednoduché. Pokud jste z menšího města, možná ve vašem okolí je jeden advokát a volba tak pravděpodobně padne na něj. Ve větším městě,  například v naší metropoli už to tak jednoduché s výběrem nebude. Advokátních kanceláří se sídlem v Praze je několik a vybrat tu nejlepší může být oříšek.  Pro výběr jsou důležité nejen zkušenosti advokáta, eventuelně celé advokátní kanceláře, ale i  vztah mezi klientem a advokátem musí být založen na důvěře. Vybírat právníka můžete podle referencí svých známých, nebo můžete k hledání využít České advokátní komory. V každém případě i zde platí, že štěstí přeje připraveným a určitě je lepší se po dobrém právníkovi či advokátní kanceláři poohlédnout dříve, než je oheň na střeše. Neznalost zákona bohužel neomlouvá, proto se vyplatí mít nějakého právníka v záloze. 

Témata: právník, advokát, advokátní kanceláře, právní zástupce | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SUITU websites SE

Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
podpora@suitu.cz
+420 273 134 757
Obrázek uživatele Suitu-News
Specialista na tvorbu webových stránek. 
SUITU websites SE
Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Česká republika
obchod@suitu.cz
Tel: +420 273 134 757