Jak vypadá čistý plynový spotřebič?

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Také vás překvapilo, jak špinavý byl váš plynový spotřebič, když jste si ho nechali za několik let zkontrolovat? A právě nečistoty snižují jeho výkon, takže musíte spálit více plynu, aby vydával tolik energie jako spotřebič čistý. Pravidelné kontroly jednou za rok vám ušetří peníze a vaše zařízení bude spolehlivé. Jak vypadá čistý plynový spotřebič /viz fotogalerie/ Karma, MORATOP, Mora, Gamat. Technici při kontrole karem čistí výměníky, hořáky a trubky odtahu spalin.

Témata (tags):

Betonářská ocel dodává železobetonu odolnost v tahu

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Betonářská ocel jsou tyče různého průměru, tzv. roxory, které se dávají samostatně do betonu, nebo se z nich svařuje armatura, jenž se vylévá betonem. Vzniká tak železobeton, v současnosti nejpevnější a nejrozšířenější stavební materiál. Právě ocel dodává betonu vysokou odolnost v tahu. Obě složky mají podobnou tepelnou roztažnost, proto se chovají jako kompaktní materiál. Bez železobetonu by nemohly vyrůst mrakodrapy, nevznikly by žádné velké vodní přehrady či mosty s velkým rozpětím mezi sloupy.

Témata (tags):

Čekárnové mini systémy umožňují dokonalý přehled o pacientech

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Klepání na dveře ordinace, dohadování, kdo přišel dříve či komplikace při návštěvách pacientů bez karty pojištěnce? To všechno zmizí jako mávnutím kouzelným proutkem, když se rozhodnete pro čekárnové mini systémy. A navíc se zlepší organizace práce přímo v ordinaci s přípravou podkladů pro lékaře či při podávání injekcí. Sestra bude mít dokonalý přehled, kdo přišel a za kým, zda na vyšetření k lékaři či jen na odběr krve. Také se ulehčí pacientům, kteří si už nebudou muset hlídat, kdo je poslední a zda na ně lékař nezapomněl.

Témata (tags):

Kovovýroba zajistí výrobu konstrukce pro solární panely

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Když se elektrická energie stále zdražuje, lidé přemýšlejí, jak by ušetřili. Jednou z cest jsou solární panely, které si namontují na střechu domu, fasádu nebo postaví na zahradu. Elektřinu mohou pak přímo odebírat, uchovávat ji ve formě baterií nebo prodávat do sítě. Většinou to řeší tak, že panely využívají například na ohřev vody v domě nebo bazénu. I odborníci tvrdí, že solární energie se u nás využívá velmi málo. Dokáží si představit, že každý majitel domku ve vesnici by měl na střeše přijímač sluneční energie.

Témata (tags):

Hromadný výkup palet se vyplatí

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Je nepříjemné, když se vám palety hromadí na dvoře provozovny a zabírají místo. Po čase je můžete vyhodit, protože vlivem počasí jsou ztrouchnivělé a už se nedají použít. Lze tomu předejít a ještě vydělat peníze. Hromadný výkup palet nabízejí firmy, které se paletami zabývají. Palety vykupují dle mezinárodní a české normy UIC 435/2 a ČSN 269110 pro evropské palety čtyřcestné prosté o rozměrech 800 x 1200 x 144 mm. Tyto normy stanovují, jaké použité palety jsou nadále pro přepravu vhodné.

Témata (tags):

V novém bytovém domě ve Ždírci ohřívá vodu sluneční energie

Obrázek uživatele e.vox

Ždírec (Pressweb) - 11. 7. 2019: Nový bytový dům s celkem deseti byty investorovi předala firma Vlastimil Zelený ‒ START. Stavba vyrostla za čtrnáct měsíců a vyšla na více než jednadvacet milionů korun.

Novostavba využívá i ekologickou energii. „Fotovoltaické panely umístěné na střeše ohřívají teplou vodu do každého bytu,“ říká Sára Habermannová, šéfka přípravářů stavební výroby. Na domě je zajímavá i jeho architektura, která zatím ve městě nebyla zastoupená.

Proč mít terasu, a co je terasa?

Uspěchaná doba, náročné pracovní úkoly a vzácnější čas na odpočinek s rodinou. Proč si čas krátit ještě tím, že budeme odpočívat v ne zcela ideálním prostředí a investovat svůj čas do oprav, údržby? Kdo by nechtěl u svého rodinného nebo bytového domu krásnou terasu, která by splňovala ještě jeden faktor – nemusela se udržovat a přitom byla dlouhodobě krásná a funkční?

Jaké papírové ručníky prvotřídní kvality zvolit?

Obrázek uživatele BEOM.cz
KatrinCz.eu

Léty ověřená značka Katrin se již od svého počátku zabývá hygienickými potřebami. Na trh dodává kromě papírových ručníků i mnoho jiných potřeb, včetně zásobníků a mnoha dalšího. My se dnes ale zaměříme právě na papírové ručníky, které v dnešní době patří již k neodmyslitelnému vybavení na veřejných toaletách.

Papírové ručníky Katrin

Šperky, příbory, brýle – co všechno se dá čistit v ultrazvukové čističce?

Ultrazvukové čističky jsou stále častěji skloňovaným pojmem napříč celou řadou průmyslových odvětví – od automobilového průmyslu, přes zdravotnictví až po zlatnictví nebo gastronomické odvětví. Všude tam se totiž ultrazvukové čističky dají použít a pravda je taková, že se používají stále častěji. A to je jedině dobře!

Stránky

Přihlásit se k odběru Pressweb RSS