Uzrál čas na kvalitu

Obrázek uživatele TÜV SÜD

Praha (Pressweb) - TÜV SÜD Czech, světový lídr v testování a certifikaci výrobků, spustí v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV)  Brno 2018 šestý ročník úspěšného projektu partnerství mezi firmami, které se výrazně hlásí ke kvalitě. Partnerství, které letos pod heslem Uzrál čas na kvalitu sdružuje 29 největších firem českého průmyslu, volně navazuje na pět úspěšných ročníků, které již má projekt za sebou.

Témata (tags):

Čeká nás zdražování energií. Neplaťte více, než musíte!

Obrázek uživatele Sarka

Polná (Pressweb) - V posledních dnech se stále častěji mluví o zdražování energii. Hlavně elektřiny a plynu. Elektřina by podle analytiků měla stoupnout až o deset procent v následujícím roce. Zdražovat se bude i plyn. Hlavními důvody růstu cen je velkoobchodně prodávaná elektřina, zdražování emisních povolenek, růst cen uhlí na světových trzích a sílící globální poptávka po energiích, která souvisí s poměrně solidním růstem světové ekonomiky.

Trekové boty značkové kvality

Ksporting.cz

Léto pomalu končí a přichází čas, kdy nebude ani příliš velké teplo a stále ještě ani zima. Právě v tomto počasí lze podnikat nejrůznější túry, výpravy nebo výlety. Pokud zrovna nepatříte k těm, kteří tráví svůj volný čas doma u televize, ale rádi protáhnete své tělo na čerstvém vzduchu, jistě již plánujete výšlapy po přírodě, kde lze načerpat pěknou dávku energie.

Dámské trekové boty do terénu

Kojenecký textil pro spokojená miminka

Scarlett.cz

Ve vašem bříšku už o sobě dává vědět nový život? Pak se jistě nemůžete dočkat chvíle, kdy se na vás podívají kukadla vašeho malého drobečka a vy ho začnete provázet svou novou životní etapou, která už se bude navždy točit jen kolem něj. Ať už to bude holčička nebo chlapeček. Zkrátka s příchodem miminka do vašeho života je třeba tomu náležitě vše podřídit. Zdaleka vám nebude stačit jen pár plínek a dětská postýlka.

Zásobníky a dávkovače pro každého

Xobaly.cz

Na českém internetovém obchodě s dlouholetou tradicí najdete kromě hygienických potřeb i nejrůznější zásobníky a dávkovače. Představují moderní řešení pro mnoho zákazníků. I vy přemýšlíte o nové investici na své toalety a hledáte to pravé řešení? Pak si projděte nabídku na Xobaly.cz, kde si jistě snadno a rychle vyberete z široké škály kvalitních produktů.

Zaměstnance nejvíc stresuje špatná organizace práce a nekvalitní šéf

Obrázek uživatele e.vox

Praha (Pressweb) - 17. 9. 2018: Sedm z deseti zaměstnanců práce stresuje - u 52 % lidí jde jen o nárazové situace, nicméně 19 % uvádí, že je práce psychicky vyčerpává trvale. Vyplývá to z online průzkumu, který mezi zaměstnanci uskutečnila personální společnost Předvýběr.CZ.

Sedmadvacet procent dotázaných uvedlo, že je práce spíše nestresuje, jen dvě procenta tvrdí, že vůbec.

Křídlové brány – tradiční i automatické

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Ať už stavíte novou stavbu nebo jen rekonstruujete dům, součástí úprav musí být i úprava dvora a vjezdu na pozemek. Vjezd do domu jen s dočasnou, narychlo stlučenou bránou asi nikoho nenadchne a v okolí budete považováni za podivíny. Brána či vrata na pozemek jsou i vizitkou vlastníka objektu. Můžete si vybrat tradiční křídlové brány s kovovými sloupky a pletivem nebo zděné sloupky, s dřevěnou výplní nebo vrata osazená tepanou mříží.

Témata (tags):

Nezapomeňte: Revize plynových spotřebičů každé tři roky

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Také si říkáte, proč je nutná revize plynových spotřebičů, když si plynové zařízení necháte kontrolovat každý rok? Kontrola a revize je ale něco jiného. Při kontrole technik zajišťuje spíše běžnou údržbu a prověří funkci jednotlivých dílů. Hodně starších plynových rozvodů je zhotoveno z kovových trubek s těsněním z konopí se lněným olejem. Olej však časem vysychá a spoje se stávají netěsnými. Stačí pár let a technik může zjistit, že uniká zemní plyn.

Témata (tags):

Ergometrie – spolehlivě vyšetří srdce při zátěži

Obrázek uživatele SEO Services

Praha (Pressweb) - Pokud má lékař podezření na ischemickou chorobu srdeční, spolehlivou metodou je ergometrie. Jde o záznam srdeční činnosti neboli elektrokardiogram při řízené zátěži. Pacient si například stěžuje na bolest na hrudi, při námaze se zadýchává, občas má pocity na omdlení. Tyto příznaky mohou být vyvolány omezeným přítokem krve do srdce kvůli sníženému průtoku srdečními tepnami.

Témata (tags):

Jak ČNB zpřísní pravidla pro hypotéky? Na tohle se připravte, pokud uvažujete o koupi nemovitosti

Obrázek uživatele MediaUp Agency s.r.o.

Přísnější pravidla pro získání hypoték ztíží pořízení nemovitosti jednotlivcům a mladým rodinám. Hůře dostupné bude hlavně bydlení v dražších lokalitách. Koho všeho se změny dotknou a jak budou vypadat?

Snaha o prosazení novely zákona

Zatím všechna opatření od ČNB jsou pouze doporučeními pro banky a nemají zákonný charakter. Aby však byla účinnost a hlavně dodržování nařízení podložená, pouští se Česká národní banka do snahy o prosazení novely zákona.

Stránky

Přihlásit se k odběru Pressweb RSS