Chcete si pořídit nádrž na dešťovou vodu, ale bojíte se financování? Pak vám s ním rádi pomůžeme!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.1.2022 | Služby

U majitelů nemovitostí a pozemků, se každoročně zvyšuje zájem o pořízení a provoz nádrží na dešťovou vodu. Je to dáno hlavně tím, že jsou v posledních letech poměrně dost mírné zimy, při kterých je pouhé minimum srážek a sněhu, a na druhé straně jsou tu dlouhá a teplá léta.

V součtu to znamená, že se může při letním období stávat užitková voda problematickou a nedostatkovou věcí. Řešením jsou právě již zmíněné nádrže na dešťovou vodu, které ale zároveň nejsou levné na pořízení. S tím vám ale dokáží naši odborníci z destovky.cz jednoduše pomoci.

Dotace ministerstva pro místní rozvoj

Ministerstvo pro místní rozvoj, už po dlouhou dobu provozuje dotace, které podporují takzvaný zelený přístup. Donedávna šlo například o takzvanou kotlíkovou dotaci, která se vztahovala na kotle pálící biomasu. Nedávno ale došlo také ke spuštění projektu Dešťovka. Ten se specializuje právě na nakládání s dešťovou vodou a zaobírá se financováním pořizovacích nákladů za nádrže na dešťovou vodu jako takové. Není to ale bohužel tak jednoduché, jako by se na první pohled mohlo zdát.

S podáním dotace na dešťovou vodu rádi pomůžeme

Jednou z možností, jak dojít k dotaci, je spolupráce s námi. Naši odborníci totiž dotace na dešťovou vodu už dlouhodobě nabízejí k vyřešení. Nepříjemností pro nezkušeného člověka je fakt, že je součástí dotace také kompletní technologická dokumentace pořizovaného systému.

Na tom proto většina lidí ztroskotala a nedostala tak dotaci k dispozici. Naši profesionální technici ale tyto problémy vyřeší na výbornou. Naše společnost se tak může pyšnit více než pětadevadesáti procentní úspěšností podaných návrhů. Cenu za zprostředkování dotace navíc hradíte jen v případě, kdy dojde k jejímu úspěšnému čerpání.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484