Dokonalý dárek pro milovníka dobré kávy? Co takhle profesionální kávovar!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.1.2022 | Služby

Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů na světě. Má stovky milionů milovníků a většina z nich si bez dobré kávy nedokáže představit každodenní ráno. Pokud přemýšlíte o opravdu dobrém dárku pro milovníka kávy, tak by se zákonitě nabízel profesionální kávovar.

K dispozici ale můžete mít opravdu extrémně velký výběr. A s tím vám velice rádi pomůžeme právě my. náš internetový obchod elektro-star.cz nabízí zajímavé možnosti nejen pro milovníky kávy.

Kávovar pro pravé experty

Pokud chce obdarovat někoho, kdo kávu doopravdy minule, tak vás určitě nejvíce zaujme možnost zakoupení profesionálního kávovaru. V čem takový kávovar může být opravdu dobrý? Výhodou je, že tady nejsou žádné přednastavené režimy, podle kterých by se káva připravovala.

To sice může být pro amatéra až příliš složité domácí elektro, ale na druhé straně to je pro opravdového milovníka dokonalá příležitost. Profesionální kávovary totiž nabízejí nepřeberné množství různých nastavení od teploty, přes tlak až po celou dobu pasírování kávy. Profesionál si tak dokáže s podobným kávovarem neuvěřitelně vyhrát a stane se tak dokonalým dárkem.

Kávovary na kapsle pro, kteří chtějí méně práce

Velice oblíbené jsou ale i kávovary na kapsle. U nich je princip naprosto opačný. Namísto ručního nastavování jsou tady předem připravené jednotlivé režimy jediné co je potřeba, je zmáčknutí správného tlačítka. O to jednodušší je to proto, že se tady kapsle používají místo klasické zrnkové nebo mleté kávy. Kapsle mají další výhodu v tom, že obsahují různé druhy kávy nebo příchutě. Mimo toho je ve velkém výběru dostupná i celá řada zajímavých značek jak výrobců kávy, tak i dalších různých nápojů. Dostupnost kapslí navíc nebude nikdy problém, protože se prodávají i v běžných řetězcích.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484