Správu nemovitostí dokáže využít developer, majitel a dokonce i bytová družstva

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.1.2022 | Reality, bydlení

Nejen v případě naší kanceláře, ale i globálně, se stala správa nemovitostí velice často vyhledávanou, lukrativní službou. Nabízí totiž celou řadu specifických služeb, které mohou pomoci při řešení problémů v rámci pronajímání nemovitostí a mnohdy dokonce fungují jako prevence jakýchkoliv nepříjemností.

Naše realitní kancelář happyhouse-sprava.cz za více, než dvacet let praxe na trhu v Praze a její okolí, dokázala nasbírat neuvěřitelné množství zkušeností. A ty všechny jsme připraveni vám předat v rámci svých služeb. A to nejen majitelům nemovitostí, ale také developerům, investorům či dokonce bytovým družstvům.

Spektrum služeb, které využije kterýkoliv podnikatel

Nejčastějším subjektem, který využívá tuto službu, jsou podnikatelé. Jedná se hlavně o ty, kteří pronajímají větší množství různorodých nemovitostí. Na jednu stranu sice můžete zvládnout pronájem jedné jediné nemovitosti sami, ale s každým dalším kouskem, který musíte řešit, jsou všechny povinnosti složitější.

Správa nemovitostí vám celkově může pomoci s jejich provozem i obsazením. Rozsah a množství různých služeb, se tady dělí podle různých specifikací. Tou hlavní specifikací jsou přímo nemovitosti, na které se konkrétní správa v daný moment vztahuje. Podle toho je potřeba například jiný rozsah ekonomických povinností, nebo naopak hlídání technického stavu.

Unikátní pomoc pro bytová družstva

V posledních letech se stala velice lukrativní také správa činžovních domů. A to nejen u podnikatelů, ale také u bytových družstvem a společenstev vlastníků. Unikátní pomocí totiž může být možnost profesionálního předsedy zastupitelstva. Ten vám poskytne veškeré možnosti, které vám nabízí správa nemovitostí. Stane se navíc nezaujatým hlasem uvnitř zastupitelstva, s přehledem o realitním trhu a všem podobném.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484