Pronajímejte nemovitosti v Praze bez obav z nejčastějších rizik

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.3.2023 | Reality, bydlení

Pronajímání nemovitostí ve velkých městech s sebou nese o poznání větší rizika, než tomu bývá v menších městech a usedlostech. Důvodem je hlavně široké spektrum kultur a typů zákazníků, na které můžete narazit.

Na jednu stranu můžete v boji proti nepříjemnostem použít celou řadu nástrojů, ale máte tady i jinou možnost, kterou vám nabízí naše realitní kancelář. A tou možností není nic jiného, než samotná správa bytů a rodinných domů.

Jak funguje správa domů a bytů?

Funkce je velice jednoduchá a můžete si ji kdykoliv přečíst také na našich stránkách happyhouserentals.com. Zkráceně ale vše funguje na bázi plné moci a přesně daných smluv, ve kterých si dohodneme, do jaké míry a v jakých oblastech si přejete zastoupení od kanceláře jako takové.

Díky tomu tak máte vy i my pojistku v tom, že si nemůžeme zasahovat do pravomocí a zároveň, že nemůže kancelář zneužít vaší důvěry. Po sjednání všech detailů pak následně přechází nemovitost do správy realitní kanceláře. Ta následně s nemovitostí nakládá tak, aby se vyhnula všem nepříjemnostem a garantuje hlavně majiteli bezpečí a garantovaný zisk bez ohledu na plnění závazků od ubytovaných klientů.

Pomoc opravdu ve všech ohledech

Rozhodně se nejedná o jednostranně cílenou službu. Dala by se spíše popsat jako ohromný soubor menších dílčích služeb, kdy každá z nich má ale svoji pevnou pozici a účel. Žádná služba přitom není povinnou položkou, takže může mít správa domů a bytů milion podob podle každého klienta, jak si ji přesně upraví.

Počítat každopádně můžete s tím, že při plném využití služby od nás dostanete kompletní zastoupení ve všech riskantních oblastech. Základem je rozhodně samotná obsazenost a komunikace s klienty. V rámci služby ale najdete i technologický dohled, nebo účetnictví a kompletní agendu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484