Režim Ukrajina: Obsaďte dlouhodobě volné pozice

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.6.2019 | Kariéra, vzdělávání

Vlastníte společnost nebo máte na starosti personální záležitosti ve společnosti, ve které pracujete a řešíte problém s obsazením volných pozic již delší dobu? Projednáváte svůj problém s místním Úřadem práce, ale ani tak se vám ho nepodařilo nějak razantněji vyřešit? Zjistěte více o projektu Režim Ukrajina.

Projekt pro menší i větší společnosti

Režim Ukrajina je projekt, který pomáhá společnostem, které mají dlouhodobý podstav zaměstnanců a nemohou své volné pozice obsadit českými zaměstnanci. Cílem je zajistit kvalifikované pracovníky z Ukrajiny, kteří zastanou potřebnou práci ve společnostech a to na dobu delší než je jeden rok.

Podmínky přijetí

Tvoří vaši společnost minimálně šest zaměstnanců? Trvá vaše obchodní činnost alespoň dva roky? Nemáte žádné dluhy vůči Finančnímu úřadu nebo České správě sociálního zabezpečení? Máte již měsíc nahlášenou volnou pracovní pozici na místním Úřadu práce? Odpověděli jste si pokaždé ano? Pak splňujete veškeré potřebné podmínky pro to, abyste mohli být zařazeni do tohoto celorepublikového projektu.

Nebuďte v tom sami

Zaměstnání ukrajinských pracovníků je proces, který zahrnuje řadu činností, které je nutno vykonat. Aby vše proběhlo správně, je třeba mít řadu znalostí a zkušeností. Personální agentura Poly Search, jejíž webovou stránku naleznete na www.polysearch.cz, se specializuje na zprostředkování ukrajinských pracovníků. Jsou odborníky v této oblasti. Pomohou vám zajistit veškeré nutnou administrativu, uskuteční výběrové řízení mezi Ukrajinci a vyberou takové pracovníky, kteří budou kvalifikovaní a způsobilí k tomu, aby vykonávali práci ve vaší společnosti. Postarají se o to, aby vybraní kandidáti prošli adekvátním školením včetně kurzu Českého jazyka. Celý proces dotáhnout do zdárného konce. Počítat můžete po celou dobu s profesionální podporou.

 
Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667