Realitní kanceláře nabízí stále více služeb

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.5.2019 | Reality, bydlení

Když se řekne realitní kancelář, většina lidí si už tak nějak automaticky představí nákup nebo prodej nemovitostí. Je pravda, že realitní kanceláře mimo jiné nabízí právě tyto služby, ale ve skutečnosti své služby v současné době stále rozšiřují. Díky tomu vám mohou nabídnout stále širší portfolio služeb, které můžete využít.

Co vám může nabídnout realitní kancelář?

Realitní kancelář Happy House Rentals má opravdu rozmanitou nabídku svých služeb. Kromě samozřejmosti, kterou pro většinu z nás představuje prodej či koupě nemovitostí, vám nabízí i službu známou jako správa nemovitostí – tu využívá stále více lidí, protože s sebou přináší jistou pohodlnost a bezstarostnost. V rámci této služby se realitní kancelář postará o vaši nemovitost v době vaší nepřítomnosti, například tehdy, kdy na nějakou dobu odjedete do zahraničí. Bude se za vás o vaši nemovitost starat, na základě domluvy s vámi ji může nabídnout k pronájmu a postarat se o všechny sounáležitosti.

Zkušenosti a cenná praxe

Na stránkách realitní kanceláře happyhouserentals.com se můžete dočíst mimo jiné i o zkušenostech a praxi této realitky, která se na realitním trhu pohybuje již slušnou řádku let. Během této doby si získala věrné zákazníky, kteří ji doporučují a pevně za jejími službami stojí. Dozvíte se zde i o tom, kolik nemovitostí realitní kancelář spravuje a kolik jich má ve svém porftoliu k prodeji nebo pronájmu.

Neztratíte, jedině získáte

Spolupráce s realitní kanceláří vám může jedině přinést, nemáte co ztratit, můžete jen získat. Ušetříte spoustu času, který byste jinak byli nuceni vynaložit na hledání vhodné nemovitosti, obcházení schůzek, papírování a dalšího zdržování.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667