Sezona v zemědělství začala. Jste na ní připraveni?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 1.4.2019 | Průmysl, energetika

O slovo se po dlouhé zimě konečně přihlásilo jaro, díky kterému se příroda začala probouzet a teploty šplhají k příjemně hřejivým hodnotám. Zemědělcům také s příchodem jara pomalu ale jistě začíná nová sezóna. Jste na ni připraveni?

V čem skladovat naftu?

Práce na polích si žádá nejrůznější stroje, ať už se jedná o kombajny či traktory. Teď na jaře není žádným překvapujícím jevem, když na polích začínáme vídat traktoristy, jež pole připravují na novou sezónu. Traktory ale nejezdí na dobré slovo, je potřeba do nich doplňovat naftu. Tu musíte skladovat nějakým vhodným způsobem, abyste ji měli kdykoliv po ruce. Pro tyto účely se hodí kvalitní nádrže na naftu, které jsou vyrobené z pevných materiálů - nafta tak z nádrží neunikne a zároveň nehrozí, že by došlo k poškození nádrže například vlivem vysokých teplot. Můžete vybírat mezi jednoplášťovými i dvouplášťovými nádržemi, záleží jen na vás, pro kterou variantu se rozhodnete.

Vybírejte kvalitu

Pokud pro sebe žádáte jen to nejlepší, podívejte se na nabídku e-shopu eurotankdiesel.com, kde najdete rozmanitou nabídku nejen již zmíněných nádrží na naftu, ale v sortimentu internetového obchodu objevíte například i stále žádanější nádrže na AdBlue. I v případě nádrží na AdBlue můžete vybírat z několika variant, díky čemuž pro sebe jistě najdete to nejlepší.

Využijte servis v záruční i pozáruční době

Společnost eurotankdiesel.com vám kromě široké nabídky produktů dále nabízí i záruční servis. Během trvání záruky na jejich produkty tak můžete kdykoliv využít jejich kontroly. Ve štychu vás výrobce nenechá ani po uplynutí záruční doby, stačí se s nimi spojit skrze kontakt, který najdete na jejich oficiálních stránkách.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667