Průtokový ohřívač? Nezapomínejte na údržbu a servis

Průtokový ohřívač?
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.2.2019 | Služby

Praha (Pressweb) - Když se řekne: průtokový ohřívač údržba a servis, je jasné, že jde o postupy, které by měly váš plynový spotřebič udržovat stále v dobré kondici. Rozhodně si nedělejte údržbu sami, ale pozvěte si certifikovaného odborníka. Vyplatí se každoroční kontrola, která by měla odhalit vážná opotřebení součástek. Na základě toho by je měl technik vyměnit a celé zařízení také vyčistit. Ohřívač používáte denně a každé odstavení z provozu pro vás bude nepříjemné. Díky pravidelným kontrolám tomu předejdete.

Péče o průtokový ohřívač se vám vyplatí

Plynové spotřebiče by měly procházet nejen pravidelnou kontrolou, ale také jednou za tři roky revizí. Zapište si každý rok do diáře - průtokový ohřívač údržba servis. Budete vědět, že tuto položku nelze odkládat. Revize spočívá v kompletní prohlídce a kontrole provedených oprav z minulé revize. Technik kromě toho musí zjišťovat, zda někde neuniká plyn. Takovou závadu nelze přehlížet a je nutný okamžitý servis. Poté technik vyhotoví z revize zprávu. Je důležitá například pro pojišťovnu. Bez ní by vám nezaplatila náhradu za škodu způsobenou únikem plynu. Nezapomeňte - průtokový ohřívač údržba servis.  

Údržba a servis značek Mora, Gamat, Karma

A proč byste měly platit každoroční prohlídky plynových spotřebičů? Vyjde vás to totiž levněji. Nejenže si můžete plánovat, kdy bude vaše zařízení mimo provoz – hodinu, možná dvě, ale prohlídka nestojí moc. V případě, že vaše zařízení pojede několik let bez kontroly, oprava bude drahá a přijde v nejméně vhodnou chvíli. Proto je upozornění v diáři – průtokový ohřívač údržba servis – nanejvýš příhodné. Pokud máte plynový spotřebič značek Mora, Gamat, Karma, vyplatí se obrátit se na firmu Plynoservis Praha. Zajištuje kontroly, revize i opravy v hlavním městě a také ve Středočeském kraji.

 

Témata: průtokový ohřívač, průtokový ohřívač revize, servis průtokového ohřívače | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
SEO Services's picture
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Tschechische Republik
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300