Biochemické zdraví úzce souvisí s homocysteinem

Biochemické zdraví úzce souvisí s homocysteinem
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.2.2019 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Homocystein jistě není třeba moc zdlouhavě představovat. Pro ty neznalé jen uvedeme, že jde o aminokyselinu v našem těle, jejíž rovnováhu a odpovídající hladinu je třeba udržovat v optimální rovině. Právě takový stav se totiž pozitivním způsobem promítá do našeho zdraví.

Málokdo si však uvědomuje, že homocystein velice úzce souvisí i s biochemickým zdravím. Typickým příkladem jsou výkony sportovců a pohybově aktivních jedinců.

Zbavte se ztráty formy

Jestliže jste se dostali do stavu přetrénování, jistě moc dobře víte, co to znamená. Je to ztráta vytrvalosti, rychlosti, síly a v neposlední řadě i pohybové koordinace. A to je nemilý stav člověka, u něhož dochází k poruchám vazového ústrojí a ostatních částí těla.

Právě tyto neduhy vychází z porušeného biochemického zdraví, což je příčinou mnoha civilizačních chorob. Tento tzv. „chronický únavový syndrom“ je však spojen s jednou dnes již zřejmou věcí. A to je zvýšená hladina homocysteinu, jež se podepisuje na všem výše zmíněném. Zrovna zde vzniká ona zmíněná provázanost mezi touto aminokyselinou a biochemickým zdravím.

Pokud tedy chcete mít ideální biochemické zdraví a vyvarovat se poškození vlastního těla při náročnější sportovní zátěži, nechte si nastolit ideální, a hlavně fungující systém prevence.

Optimální hladina homocysteinu

Vyhledejte odborníka, který vám dokáže změřit hladinu homocysteinu a zároveň pomůže s jeho optimalizací na správnou hodnotou. Díky tomu se zbavíte nejenom problémů vzniklých při sportovních aktivitách, ale také běžných věcí, jakými jsou vysoký krevní tlak, zvýšená hladina cholesterolu, křečové žíly, poruchy trávení a mnohé jiné.

Nepodceňujte biochemické zdraví a nechte si jej vyladit na ideální úroveň, jež zvýší vaši celkovou výkonnost a vy se dočkáte skvělého fyzického a mentálního zdraví. 

Témata: homocystein, biochemické zdraví, hladina homocysteinu, měření homocysteinu, měření homocysteinu Praha | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
SEO Services's picture
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Tschechische Republik
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300