Skladování paliva ještě nikdy nebylo bezpečnější a pohodlnější

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 17.12.2018 | Průmysl, energetika

Stále vzrůstající nároky na bezpečné skladování paliva majitelů vozových parků jsou důvodem k tomu, proč se výrobci snaží nabídnout zákazníkům opravdu jen to nejlepší a na trh tak přispívají produkty, jež splňují nejen vysoké nároky na kvalitu, ale i náročné požadavky a přání koncových zákazníků.

Bezpečí na prvním místě

Majitelé vozových parků, ať už se jedná o provozovatele odtahové služby, zemědělce s vlastními stroji, dopravní společnosti nebo třeba firmy, které disponují vlastním rozvozem, chtějí mít dostatek paliva neustále tzv. po ruce a zároveň kladou vysoké nároky na bezpečnost. Jednají tak ve svém zájmu, protože i jim může přijít kontrola z vyšších míst, která by se zajímala, jak a jakým způsobem uskladňují palivo, které pro běžnou činnost třeba i každý den využívají. Proto rostou nároky na kvalitu, jež musí nádrže na naftu splňovat do posledního puntíku.

Vysoké nároky na kvalitu

Vysokým nárokům na kvalitu neuniknou ani nádrže na AdBlue, což je kapalina mající podobu kvalitního roztoku močoviny v demineralizované vodě. Toho palivo využívají majitelé naftových automobilů a strojů, kteří se musí přizpůsobovat dnešní době, jež klade vysoké nároky na splňování emisních limitů. Úkolem kapalného aditiva AdBlue je snižovat emise oxidů dusíku ve výfukových plynech. I toto palivo je potřeba skladovat tak, aby byly splněny všechny podmínky a nedošlo ani k znehodnocení látky v dané nádrži, ani k jejímu úniku a poškození okolí.

Vybírejte tam, kde vám mají co nabídnout

Uvažujete-li nad pořízením nových nádrží, ať už se bude jednat o nádrže sloužící ke skladování nafty, AdBlue nebo jiné kapaliny, vybírejte tam, kde vám mají co nabídnout a kde se mohou pyšnit kvalitou. Takovým místem je i e-shop eurotankdiesel.com, kde najdete pestrou nabídku nejen nádrží, ale i dalšího sortimentu, pro které jistě najdete využití.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484