Prodej bytu se nemusí protáhnout na dlouhé měsíce

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 17.12.2018 | Reality, bydlení

Mysleli jste si, že prodat byt není nic náročného? Technicky vzato na tom opravdu nic není – stačí vložit inzerát na internet a počkat, až se ozve zájemce. Jenže kdo někdy nemovitost prodával, ten nám dá jistě za pravdu, že ne vždy je to procházka růžovým sadem a otázka několika dní, kdy se po nabídce bytu k prodeji jenom zapráší…

Prodávám, prodávám, prodávám

Věřte nebo ne, ale prodat byt není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Vytvořit inzerát s fotkami a popisem nemovitosti je totiž pouze začátek mnohdy hodně dlouhé cesty. Nejenže pak musíte čekat, nežli se vám ozve potencionální zájemce, ale následně s ním musíte absolvovat prohlídky bytu, když se domluvíte, tak sepsat smlouvu, vyjednat všechny náležitosti a investovat do celého úkolu mnoho času a úsilí. Tak co? Pořád ještě si myslíte, že prodávat nemovitost na vlastní pěst je taková pohádka?

Jak to vyřešit lépe?

Jedno řešení se nabízí prakticky okamžitě: realitní kancelář! Ačkoli se na ně mnoho lidí dívá skrze prsty a myslí si, že realitní kanceláře jsou tu akorát od toho, aby z nezkušených lidí tahaly peníze, jejich pomoc se v případě prodeje nemovitosti opravdu může vyplatit. A to hned z několika důvodů. Prvním důvodem je úspora vašeho času, který byste museli vynaložit na inzerování, prohlídky bytu, jednání se zájemci a podobně. Tohle všechno na sebe převezme realitní kancelář a postará se o to za vás.

Nechte to na profesionálech

Jestliže chcete mít jistotu, že všechno poběží doslova jako na drátkách a vy s tím nebudete mít skoro žádné starosti, oslovte pražskou realitní kancelář Happy House Rentals, která má několikaleté zkušenosti a praxi, která se v tomto oboru bezesporu hodí. Podívat se můžete na jejich oficinální stránky happyhouserentals.com, kde najdete všechny důležité informace včetně kontaktu, skrze který se s realitní kanceláří můžete spojit.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667