Investice do nemovitosti je dlouhodobá jistota

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 18.10.2018 | Reality, bydlení

Investice do nemovitosti je pro stále větší počet lidí obrovským nákladem. Pořídíte-li si nemovitost, kterou následně nabídnete k pronájmu, získáte tak rovnou dvě možnosti investičního zisku. První z nich je postupně se zhodnocující, což laicky řečeno znamená, že nemovitost postupně roste na ceně. Druhý z nich je generující pravidelný příjem, což znamená, že vám měsíc co měsíc do kapsy cinknou peníze z pronájmu.

Uvažujete nad investicí? Jděte na to bezpečně!

Možná jste teprve na samotném začátku vaší cesty. Máte nevyužité finance, pro které hledáte nějaké vhodné zhodnocení. Jedním z největších lákadel investorů jsou právě nemovitosti, které toho slibují mnohem více, takže se není čemu divit, že možná i vy uvažujete nad tím, že pořídíte nemovitost a tu dále nabídnete k pronájmu. Pokud vám můžeme doporučit, hledejte vhodný objekt tak, že nejdříve oslovíte realitní kancelář.

Koupit levně, to je váš cíl

Známá realitní kancelář v Praze Happy House Rentals vám má opravdu hodně co nabídnout. Ve svém portfoliu nabízí více jak 13 000 nejrůznějších nemovitostí, ať už se jedná o bytové či nebytové prostory, rodinné domy nebo byty. To vám dává příležitost najít takovou variantu, která vám umožní nemovitost koupit levně bez zbytečných tahanic a tento byt následně výhodně pronajmout. Tohle je základ celého úspěchu, na kterém můžete dále stavět.

Vybírejte pečlivě

Při výběru nemovitosti, do které se rozhodnete investovat, berte v potaz nejen samotnou nemovitost a její kupní cenu, ale i lokalitu, ve které se nachází. Na stránkách realitní kanceláře happyhouserentals.com najdete potřebné kontakty, skrze které se spojíte s pracovníky realitní kanceláře a necháte si od nich poradit. Určitě vám budou moci nabídnout přesně to, co hledáte a co vám pomůže zajistit si dlouhodobou investiční jistotu s vidinou pravidelného výdělku.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667