Uzrál čas na kvalitu

Zadavatel: TÜV SÜD Czech | 18.9.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - TÜV SÜD Czech, světový lídr v testování a certifikaci výrobků, spustí v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV)  Brno 2018 šestý ročník úspěšného projektu partnerství mezi firmami, které se výrazně hlásí ke kvalitě. Partnerství, které letos pod heslem Uzrál čas na kvalitu sdružuje 29 největších firem českého průmyslu, volně navazuje na pět úspěšných ročníků, které již má projekt za sebou.

"Když sledujeme, jak se české ekonomice v posledních letech daří, uvědomujeme si, že jsme se dostali na hranici vnějšího růstu. Chybějí nám lidé, zdroje a dodatečná dopravní či energetická infrastruktura, která by nám dovolila expandovat víc. Právě proto mnoha firmám nezbude nic jiného než zaměřit svou pozornost dovnitř, tedy na to, co již dělají – produkty, procesy i firemní kulturu – a dělat to ještě lépe. A to je pro naši ekonomiku dobrá zpráva – kvalita totiž představuje největší konkurenční výhodu evropských firem na globálním trhu," komentuje projekt Oleg Spružina, vedoucí klastru Česko–Slovensko–Polsko a generální ředitel TÜV SÜD Czech.

Partnerstvím ke kvalitě

Do projektu Uzrál čas na kvalitu se letos přihlásilo 29 největších jmen českého průmyslu. Mezi nimi najdeme společnosti ABB, ArcelorMittal Ostrava, GUMEX, Siemens, TECNIMETAL-CZ nebo WANZL.

I letos bude TÜV SÜD Czech pokračovat ve spolupráci s partnerem Vitaminátor, českým výrobcem špičkových ovocných moštů. Tato firma přináší od roku 1993 to nejčerstvější a nejlepší z českých sadů pro zdraví svých zákazníků a v rámci partnerství Uzrál čas na kvalitu i pro zdraví a občerstvení účastníků MSV 2018.

Projekt Uzrál čas na kvalitu navazuje na úspěšné minulé ročníky Kvalita přináší ovoce (2013), Vraťme se k jádru věci (2014), Zapusťme spolu pevné kořeny (2015), Na kvalitním výsledku záleží (2016) a Společně sklidíme úspěch (2017). Deklaraci kvality jako jedné ze základních hodnot firmy podpoří TÜV SÜD Czech komunikační kampaní. Tato kampaň proběhne před samotným zahájením Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV) Brno 2018, přičemž zmíněný projekt je časově vymezen pouze na dobu jeho konání. Případné partnerství se zakládá výhradně na ochotě hlásit se ke kvalitě, ze strany partnerů nejsou s projektem spojeny žádné finanční náklady.

"V dnešní době, kdy jsou Česká republika a místní firmy při expanzi konfrontovány s realitou vlastních hranic, dozrál čas, abychom se začali dívat na možnosti zvýšení kvality nejen v oblasti procesů výroby a služeb, ale i z pohledu kvality vztahů, partnerství, komunikace i zdraví lidí na pracovišti. Je to právě tento druh kvality, který ovlivňuje širší ekonomické a společenské prostředí, ve kterém všichni fungujeme. TÜV SÜD Czech věří, že hodnoty jako kvalita, bezpečnost a inovace spojují to nejlepší z českého průmyslu. Proto je naše společnost odhodlána pokračovat v projektu na podporu kvality i strategických partnerství i v následujících letech,“ shrnuje Oleg Spružina iniciativu TÜV SÜD Czech.

Kompletní seznam partnerů projektu Uzrál čas na kvalitu k 15.8.2018:

ABB s.r.o.
Adast Engineering s.r.o.
ALCOMEX Spring Works s.r.o.
ArcelorMittal Ostrava a.s.
Bomar, spol. s r.o.
BRANOPAC CZ s.r.o. 
BUFAB CZ s.r.o.
FANUC Czech s.r.o.
FERRUM s.r.o.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
GUMEX, spol. s r.o.
HAVEL & PARTNERS
HENNLICH s.r.o.
HESTEGO a.s.
MCAE Systems, s.r.o.
MICRO-EPSILON Czech Republic, spol. s r. o. 
Národní strojírenský klastr, z.s.
NEXNET, a.s.
PRIMA BILAVČÍK, s.r.o.
Raiffeisenbank a.s.
RSBP spol. s r.o.
Siemens, s.r.o.
SoliCAD, s.r.o.
STASTO Automation s.r.o.
Stäubli Systems s.r.o.
Strojírny a stavby Třinec, a.s.
TAJMAC-ZPS, a.s.
TECNIMETAL-CZ a.s.
WANZL spol. s r.o.
 

Témata: TÜV SÜD, MSV Brno | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

TÜV SÜD Czech s.r.o.
Novodvorská 994/138
142 21 Praha 4
Tschechische Republik
info@tuv-sud.cz
Tel: 800 746 746