Křídlové brány – tradiční i automatické

Křídlové brány
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 16.9.2018 | Služby

Praha (Pressweb) - Ať už stavíte novou stavbu nebo jen rekonstruujete dům, součástí úprav musí být i úprava dvora a vjezdu na pozemek. Vjezd do domu jen s dočasnou, narychlo stlučenou bránou asi nikoho nenadchne a v okolí budete považováni za podivíny. Brána či vrata na pozemek jsou i vizitkou vlastníka objektu. Můžete si vybrat tradiční křídlové brány s kovovými sloupky a pletivem nebo zděné sloupky, s dřevěnou výplní nebo vrata osazená tepanou mříží. Komfortní jsou automatická křídlová vrata nebo posuvné brány s pohonem a dálkovým ovládáním.

Křídlová vrata mají u nás dlouho tradici

Křídlové brány – jde o tradiční stavební prvek s dlouhou tradicí. Když si vyjedete do českých vesnic, křídlová vrata jsou asi nejběžnější součástí usedlostí. A variant je nepřeberné množství. Vrata s dřevěnou výplní, pletivem, tepanou mříží, stejně tak sloupky – kovové, zděné, z kamene. Dalo by se říci, že majitelé domků mají obrovskou fantazii a vybírali si to, co se jim u sousedů líbilo, nebo se chtěli něčím odlišit. Jsou vrata, která jsou památkově chráněné a lidé je dodnes obdivují. Křídlové brány ale mohou být také moderní, automatické.

Teleskopické křídlo brány se skládá na sebe

Automatická křídlová vrata se používají tam, kde je málo prostoru na obou stranách oplocení a nelze použít posuvné brány. Jednotlivá křídla brány jsou ovládána elektrickým pohonem, který řídí řídicí jednotka. Vrata se automaticky otevřou a zavřou. Je to velmi komfortní způsob, protože nemusíte vystupovat z auta a snadno vjedete na svůj pozemek, nebo přímo do garáže. Křídlové brány mohou být i teleskopické, to znamená, že se jedno křídlo skládá na sebe. Ovládají se dálkovým ovladačem nebo mobilním telefonem. Vždy mají senzory, které pohon zastaví, pokud se v dráze brány vyskytne nějaký předmět nebo osoba.

 

Témata: křídlová vrata, křídlové brány, automatické brány, pohony bran, branky, vrata | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
SEO Services's picture
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Tschechische Republik
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300