Přeprava hořlavých kapalin může probíhat zcela bezpečně

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 31.8.2018 | Průmysl, energetika

Převážení hořlavých kapalin je vždy doprovázeno s maximální bezpečností, na kterou by měl řidič dbát nejen s ohledem na bezpečnost svou, ale i na bezpečnost lidí okolo. Potřebujete-li dané kapaliny převážet z místa na místo, měli byste se postarat o to, aby vše proběhlo tak, jak proběhnout má. Určitě víte, že hořlavé kapaliny je potřeba převážet ve speciálních nádobách, které jsou způsobené těmto účelům.

Kvalita ověřená na trhu

Nádrže na naftu i jiné kapaliny pořídíte pohodlně na internetu. Pokud vám můžeme doporučit, vsaďte na kvalitu, která je ověřena léty jak na českém, tak i na slovenském trhu. Firma eurotank Diesek s.r.o. působí na obou trzích už několik let, jedná se o spolehlivého dodavatele nádrží na naftu, lehký topný olej i další zboží.

Doručení až na místo

Společnost Eurotank Diesel zajišťuje nejen prodej, ale je schopna objednané zboží doručit na vámi určené místo. Nebudete-li schopni si nádrže na AdBlue, nádrže na naftu či jiné zboží dopravit sami, jednoduše se s firmou domluvíte a oni vám objednávku doručí na místo určení. Součástí jejich nabídky je i instalace a zprovoznění nádrže, takže to můžete mít úplně bez starostí, vše můžete nechat na firmě Eurotank Diesel. Samozřejmostí je jak záruční, tak i pozáruční servis, který servisní firma zajišťuje na území celé republiky.

Pestrá nabídka sortimentu

Kromě již zmíněného zboží si můžete u firmy objednat i mnohé další. Zmíníme například jednoplášťové i dvouplášťové nádrže na použitý olej, nádrže určené na dešťovou vodu nebo nádrže na hnojivo. Vybírat můžete mezi známými značkami, patří sem kupříkladu Kingspan. V sortimentu najdete i nádrže na chemikálie, zásobníky na posypový materiál nebo samostatné příslušenství - čerpadla, hadice, havarijní soupravy a podobně.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667