Jedenácté výročí Certifikátů výjimečnosti ocenilo ikony české kvality

Zadavatel: TÜV SÜD Czech | 28.11.2017 | Služby
Autor fotografie:
TÜV SÜD - Slavnostního předávání Certifikátů výjimečnosti

Praha (Pressweb) - Společnost TÜV SÜD Czech již pojedenácté oficiálně představila firmy dlouhodobě usilující o zlepšování svých služeb, procesů nebo výrobků, kterým slavnostně předala Certifikáty výjimečnosti. Tato ocenění udílela v návaznosti na kampaň Listopad – měsíc kvality v České republice. Certifikáty byly slavnostně předány v pražské restauraci Aureole.

Certifikát výjimečnosti propůjčuje TÜV SÜD Czech českým firmám napříč všemi oblastmi průmyslu a služeb již jedenáctým rokem. Podmínkou pro jeho získání je úspěšné absolvování vícenásobného prověřování služeb, procesů nebo výrobků. Oceněná firma musí být tedy držitelem více certifikačních dokumentů, které garantují, že usiluje o neustálé zlepšování své výroby či přístupu k zákazníkům, zaměstnancům nebo životnímu prostředí.

V roce 2017 byl Certifikát výjimečnosti propůjčen celkem 16 společnostem. Mezi nové držitele ocenění patří například Penny Market s.r.o., PIK s.r.o., LIKO-S, a.s., Unipark s.r.o. nebo MAIER CZ, s.r.o. Program Listopad – měsíc kvality navazuje na celoevropskou iniciativu Evropského týdne kvality.

Fotografie: Slavnostního předávání Certifikátů výjimečnosti se zúčastnili zástupci těchto společností (zleva s certifikáty): AGP PLUS SERVICE s.r.o., Penny Market s.r.o., Kostelecké uzeniny a.s., MAIER CZ, s.r.o., IRONET, s.r.o., POMAR CZ s.r.o., Strojírenské kovovýrobní družstvo SKD, Unipark s.r.o., SEA Kolín s.r.o., VARIEL, a.s. a TÜV SÜD Czech.

Obrázky:
AnhangGröße