Ultrazvuky odhalí genetické vady plodu

SEO Services's picture

Praha (Pressweb) - Ultrazvuky neboli přístroje na neinvazivní diagnostiku vnitřních orgánů si lidé často spojují jen s vyšetřením v těhotenství. Mají však podstatně širší využití a pacienti je dobře snášejí. V gynekologii umožňují vyšetření dělohy, vaječníků, struktury děložní dutiny i negativních změn na orgánech. Díky tomu lze ordinovat včasnou léčbu nebo fyzioterapii. V porodnictví ultrazvuky pomáhají sledovat vývoj plodu, jeho usazení v děloze i chorobné genetické změny.

Témata (tags):

Těhotenská móda – slušivé modely pro rostoucí bříško

SeoExtra.cz's picture

Praha (Pressweb) - Jste v očekávání a chcete si těhotenství užít se vším, co k němu patří? Vychutnat si rostoucí bříško a přizpůsobit mu také svoje oblečení? I v těhotenství se můžete oblékat podle nejnovější módy a mít ve svém šatníku kousky, které vám skvěle padnou a budou slušet.

Jak začít s exportem do Německa a Rakouska

SeoExtra.cz's picture

Praha (Pressweb) - Rádi byste rozšířili své obchodní aktivity i do jiných zemí? Čeští podnikatelé nejčastěji vyvážejí své zboží a služby do Německa a Rakouska. Úspěšně exportovat do těchto zemí však není zcela jednoduché. Pokud zatím nemáte se zahraničním exportem zkušenosti, je lepší si přizvat na pomoc exportní agenturu, která vám se vstupem na zahraniční trhy pomůže.

Export do Německa a Rakouska

Uzrál čas na kvalitu

TÜV SÜD's picture

Praha (Pressweb) - TÜV SÜD Czech, světový lídr v testování a certifikaci výrobků, spustí v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu (MSV)  Brno 2018 šestý ročník úspěšného projektu partnerství mezi firmami, které se výrazně hlásí ke kvalitě. Partnerství, které letos pod heslem Uzrál čas na kvalitu sdružuje 29 největších firem českého průmyslu, volně navazuje na pět úspěšných ročníků, které již má projekt za sebou.

Témata (tags):

Čeká nás zdražování energií. Neplaťte více, než musíte!

Sarka's picture

Polná (Pressweb) - V posledních dnech se stále častěji mluví o zdražování energii. Hlavně elektřiny a plynu. Elektřina by podle analytiků měla stoupnout až o deset procent v následujícím roce. Zdražovat se bude i plyn. Hlavními důvody růstu cen je velkoobchodně prodávaná elektřina, zdražování emisních povolenek, růst cen uhlí na světových trzích a sílící globální poptávka po energiích, která souvisí s poměrně solidním růstem světové ekonomiky.

Trekové boty značkové kvality

Ksporting.cz

Léto pomalu končí a přichází čas, kdy nebude ani příliš velké teplo a stále ještě ani zima. Právě v tomto počasí lze podnikat nejrůznější túry, výpravy nebo výlety. Pokud zrovna nepatříte k těm, kteří tráví svůj volný čas doma u televize, ale rádi protáhnete své tělo na čerstvém vzduchu, jistě již plánujete výšlapy po přírodě, kde lze načerpat pěknou dávku energie.

Dámské trekové boty do terénu

Kojenecký textil pro spokojená miminka

Scarlett.cz

Ve vašem bříšku už o sobě dává vědět nový život? Pak se jistě nemůžete dočkat chvíle, kdy se na vás podívají kukadla vašeho malého drobečka a vy ho začnete provázet svou novou životní etapou, která už se bude navždy točit jen kolem něj. Ať už to bude holčička nebo chlapeček. Zkrátka s příchodem miminka do vašeho života je třeba tomu náležitě vše podřídit. Zdaleka vám nebude stačit jen pár plínek a dětská postýlka.

Zásobníky a dávkovače pro každého

Xobaly.cz

Na českém internetovém obchodě s dlouholetou tradicí najdete kromě hygienických potřeb i nejrůznější zásobníky a dávkovače. Představují moderní řešení pro mnoho zákazníků. I vy přemýšlíte o nové investici na své toalety a hledáte to pravé řešení? Pak si projděte nabídku na Xobaly.cz, kde si jistě snadno a rychle vyberete z široké škály kvalitních produktů.

Zaměstnance nejvíc stresuje špatná organizace práce a nekvalitní šéf

e.vox's picture

Praha (Pressweb) - 17. 9. 2018: Sedm z deseti zaměstnanců práce stresuje - u 52 % lidí jde jen o nárazové situace, nicméně 19 % uvádí, že je práce psychicky vyčerpává trvale. Vyplývá to z online průzkumu, který mezi zaměstnanci uskutečnila personální společnost Předvýběr.CZ.

Sedmadvacet procent dotázaných uvedlo, že je práce spíše nestresuje, jen dvě procenta tvrdí, že vůbec.

Křídlové brány – tradiční i automatické

SEO Services's picture

Praha (Pressweb) - Ať už stavíte novou stavbu nebo jen rekonstruujete dům, součástí úprav musí být i úprava dvora a vjezdu na pozemek. Vjezd do domu jen s dočasnou, narychlo stlučenou bránou asi nikoho nenadchne a v okolí budete považováni za podivíny. Brána či vrata na pozemek jsou i vizitkou vlastníka objektu. Můžete si vybrat tradiční křídlové brány s kovovými sloupky a pletivem nebo zděné sloupky, s dřevěnou výplní nebo vrata osazená tepanou mříží.

Seiten

Subscribe to Pressweb RSS