Profesionální televizní stojan NB AVA1500

Televizní stojany představují moderní doplněk do interiérových prostorů. Pryč jsou doby, kdy jsme se v našich rodinných domech a bytech setkávali s televizory, které zabíraly množství místa.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 9.2.2015 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Byly nevzhledné a nepůsobily nejlepším estetickým dojmem. Nyní jsou v hlavní roli ploché televizory, které jednak nabídnou více funkcí, ale i zaručeně uspoří prostory. Ploché televize jsou k dispozici v mnohých variacích, mnohé z nich působí nejlépe na televizním stojanu. Dnes si přiblížíme stojan NB AVA1500, který je určen primárně pro komerční využití. Bude se tak hodit pro nejrůznější prezentace a přednášky, klidně i do kongresových sálů a hal.

Ploché televizory neplní pouze domácí funkci. Využívají se i při reklamních a prezentačních příležitostech. Prostřednictvím nich lze docílit efektivního způsobu reklamy, který přináší ovoce. Důraz je však zapotřebí zaměřit na profesionální přístup a kvalitu. Důležitý je i celkový design. Právě všechny tyto základní předpoklady poskytuje televizní stojan NB AVA1500.

Jedná se o stojan, který je určen pro televizory o velikosti 32"-65". Jde o mobilní nastavitelný stojan, který působí vysoce komfortním dojmem. Obsahuje poličku. Televizní stojan se vyznačuje vysokou kvalitou, která je v této oblasti naprostým základem. NB AVA1500 je určen pro zavěšení více typů televizorů. Je kompatibilní s LED televizorem, LCD televizorem, ale i s plazmovou, dotykovou nebo 3D televizí – tedy s veškerými dnešními standardy. NB AVA1500 je dodáván s praktickým příslušenstvím, jedná se o již zmiňovanou odkládací polici, dále potom o poličku na kameru, web kameru, projektor a případně i efektivní podstavec.

Kde je možné všude NB AVA1500 využít?

Televizní stojan NB AVA1500 má široké možnosti využití. Kromě nejrůznějších výstav, prezentací a reklamních akcí či na přednáškách, nachází své uplatnění i v čekárnách, lékárnách nebo přímo ordinacích. Kvůli možnému využití ve veřejných, volně přístupných prostorách, je samozřejmostí i možnost uzamčení televizoru z důvodu možného odcizení.

Základní technické údaje stojanu NB AVA1500

Budete-li vybírat vhodný stojan pro televizor, budou vás pochopitelně zajímat i technické údaje. Ty se stanou obvykle vůbec základním předpokladem k nákupu, musí splňovat základní požadavky a nároky.

NB AVA1500 je určen pro televizory o úhlopříčce 82 cm až 165 cm. Jeho maximální nosnost je 45,3 kg. Minimální výška stojanu je 1 050 mm, maximální potom 1 500 mm – je tedy značně nastavitelná. Zapomenuto není ani na systém vedení kabeláže. Stojan je na kolečkách, dá se s ním pojíždět, kolečka jsou opatřena brzdným systémem. I přesto je však zaručená a garantovaná dokonalá stabilita. Výhodou je odolná a profesionální konstrukce. Na stojan je poskytována pětiletá záruční lhůta.

Kde stojan NB AVA1500 pořídit?

Určitě se zeptáte, kde lze stojan NB AVA1500 pořídit? Můžete ho zakoupit třeba prostřednictvím webu drzakyastolky.cz. Zavítáte-li na tuto adresu, navštívíte kvalitní obchod se širokým sortimentem. Vybrat si zde můžete nejen tento stojan, ale i mnohé další. Lákadlem je zejména rychlé zpracování objednávky a široký sortiment skladových zásob. Televizní stojan tak můžete mít k dispozici během několika málo dnů.

Stojany na LCD a prezentační stojany jsou záležitostí, která by se neměla podceňovat. Chcete-li zapůsobit na pozvané hosty, případně na potencionální zákazníky s co největším dojmem, je třeba se prezentovat profesionálně. Stojan na TV NB AVA1500 je ideálním zástupcem kvalitní kategorie televizního příslušenství se vším všudy. S jeho pomocí dostanou reklamní a prezentační záměry zcela nové rozměry!

Obrázky:
PřílohaVelikost