AAAPOPTÁVKA.CZ je tu s unikátním nástrojem, který Vám usnadní život. Rychlá nabídka je tu!

Zadavatel: AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. | 25.11.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Jen několik málo dnů je na světě zcela nový a jedinečný nástroj tzv. „Rychlá nabídka“, která má za úkol nejen zjednodušit a urychlit poptávajícím uživatelům výběr té pravé nabídky od dodavatelů z celé ČR, ale také usnadnit samotným dodavatelům cestu k poptávajícímu a pomoci mu se samotnou komunikací a nabídkami na míru poptávajícímu.

Základem myšlenky unikátního nástroje poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ je usnadnit komunikaci mezi poptávajícím a dodavatelem a pomoci tak oběma stranám k naprosté spokojenosti ve všech směrech.

Jak Rychlá nabídka pomůže dodavatelům a firmám z celé ČR?

Živnostníci ale také větší společnosti využívají hojně poptávkové systémy právě k získání aktuálních a cílených obchodních příležitostí z daného oboru činnosti.

Jako v každém obchodním vztahu je nepostradatelnou součástí komunikace mezi zákazníkem a obchodníkem nabídka a to nejlépe šitá na míru. Mnohdy právě necílená či zmateně upravená nabídka dokáže připravit firmu či živnostníku o velice zajímavý obchod či realizaci poptávky i kvůli maličkosti.

S novým nástrojem tak dodavatel pouze vyplní jednoduchý formulář a během chvilky mu je přímo v jeho administrativním rozhraní vytvořena prezentace v PDF, která obsahuje nejen kontakt na dodavatele ale také důležité body nabídky na danou poptávku, kterou je ihned možné svým jménem odeslat přímo k poptávajícímu.

Právě rychlá nabídka umožní všem dodavatelům připravit nabídku šitou na míru dané poptávce nejen ve velmi přehledné a jasné formě, ale také velice rychle. Sám název nového produktu tak v sobě snoubí veškerá specifika a výhody, které nabízí.

Co přinese nový nástroj poptávajícím uživatelům?

Stejně jako dodavatel tak i poptávající řeší s každou poptávkou stejný problém, který se týká právě finálního výběru dodavatele za účelem realizace poptávky.

Běžně dodavatelé své nabídky posílají buď emailem, nebo následuje telefonický kontakt, který je stejně téměř vždy následován emailovou nabídkou od dané firmy či živnostníka. S každou rozdílnou úpravou nabídky a celkovou různorodostí prezentace, se stává finální výběr dodavatele pro poptávajícího komplikovanější.

Ačkoliv velkým argumentem pro finální výběr dodavatele je cena, ne vždy je tento parametr ten nejdůležitější. Není tedy škoda ztratit kvalitního dodavatele jen díky ne zcela propracované nabídce a omezit tak sami sobě možnosti výběru?

Právě tento problém řeší nástroj „Rychlá nabídka“, která poptávajícímu umožňuje nejen výběr mezi nabídkami v jednoduché, jasné a cílené podobě, ale také poptávajícímu umožňuje se kdykoliv zpětně bez hledání a zmatků podívat na veškeré nabídky zaslané přes tento unikátní nástroj a to přímo v profilu poptávajícího na AAAPOPTÁVKA.CZ.

Každý si tak může nejen práci zjednodušit a uspořit tak drahocenný čas, ale také zefektivnit a získat nejen kvalitní obchodní příležitost, ale také kvalitního dodavatele.

Témata: AAAPOPTÁVKA.CZ | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Kontaktní osoba: Pavel Matoušek
Jednatel společnosti
matousek@aaapoptavka.cz
Obrázek uživatele aaapoptavka.cz
Naše internetová společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., byla založena v roce 2006 a v dubnu 2007 byl spuštěn poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ. Od spuštění projektu až do dnešního dne se nám podařilo vybudovat stabilní fungující společnost, která je největším poskytovatelem poptávek v České republice.... vice ›
AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.
Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Česká republika
nfo@aaapoptavka.cz
Tel: +420 225 067 979