Nákupu v našem internetovém obchodě se bát nemusíte!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 8.9.2016 | Obchod, e-commerce

Stále vás trápí jisté obavy s nakupování elektroniky přes internet? S námi se bát nemusíte. Všechno zboží v našem sortimentu je vysoce kvalitní a patří mezi špičky na trhu. Naše dodací lhůty jsou velice krátké. Spokojenost našich zákazníků dokazuje také získání certifikátu „Ověřeno zákazníky“. Objednání, vyzkoušení a případné vrácení zboží se obejde bez zbytečných nervů a šetří váš čas i peněženku. Nakupování v internetovém obchodě je rychlé a bezpečné.

Krok za krokem

Navštivte naše internetové stránky, vyberte si, co potřebujete, z pohodlí domova. Produkty a jejich parametry či dostupnost můžete srovnávat. V případě jakýchkoli dotazů máte k dispozici naši infolinku a také emailovou adresu. Pak už stačí si jen vybrat způsob platby a přepravy, která je u 50% našich produktů zdarma. Zboží vám doručíme až k vašim dveřím. Zboží můžete do 14 dní vrátit buď osobně v kamenné prodejně, nebo poštou. A to bez původního obalu.

Vašemu internetovému nákupu tedy nic nebrání a vy můžete vybírat z malých domácích spotřebičů, produktů osobní péče a nádobí.

A co teď zrovna letí?

Bezsáčkové vysavače – pracují na bázi tzv. cyklonového efektu. Díky odstředivé síle se nečistoty sbírají do nádoby, kterou po vysátí jednoduše vysypete. Zamezíte tak množení nebezpečných plísní a roztočů a ušetříte za neustálé nakupování sáčků. Nemusíte mít navíc strach, že se daný sáček přestane pro váš typ vysavače vyrábět. Cyklonové vysavače jsou budoucnost domácího úklidu.

Holící strojky – Nezbytný pomocník nejen mužů, ale i žen. Díky němu ušetříte čas a peníze za neustálý nákup žiletek. Využívají moderní technologie a jsou k pokožce velice šetrné. Navíc holená plocha zůstává hladká a bezchybná mnohem déle, než po použití žiletky. Vybrat si můžete z různých designů vyhovujících jak potřebám můžu, tak žen. Jsou dokonalým dárkem.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484