Nový dětský bazar pro Brno a okolí

Zadavatel: Magieprirody.cz | 6.4.2015 | Obchod, e-commerce

Brno (Pressweb) - Nabízíme online dětský bazar pro obyvatele Brna a blízkého okolí. Najdete zde širokou škálu oblečení pro dospělé i pro děti. V mimibazárku najdete širokou nabídku oblečení, ale také hraček, kočárků, sportovních potřeb, batohů, nosítek a šátků. Nechybí zde kategorie s těhotenským oblečením či naopak s oblečením z bio bavlny i oblečením pro rodiče, kočárky, přebalovací pulty, krmící židličky, ale i dudlíky, lahvičky, pleny, kola, odrážedla, panenky, to vše nakoupíte na jednom místě. Zboží je již používané, ale většinou jde o kvalitní značkové zboží v perfektním stavu a jistě ještě poslouží.

Tento široký sortiment vás jistě uchvátí a každý z vás si zde určitě vybere. Přinášíme zákazníkům novou a pohodlnou službu, kdy je poštovné zdarma. Stačí si vybrat zboží a s prodávajícím se dohodnout na předání. Jdete na procházku s kočárkem? Cestou do parku si vyzvedněte osobně balíček s oblečením.

Dětský secondhand, kde ušetříte na poštovném

Vše je rychlé, jednoduché a snadné. Ušetříte na poštovném a není potřeba platit nic předem. Máte tak jistotu, že své zboží dostanete.  Mezi aktuálními novinkami najdete roztomilé dětské komplety, botičky na jaro, bavlněné plenkové kalhoty nebo těhotenské šaty. Chcete pořídit dítěti novou hračku? V sortimentu najdete hrazdičky i hračky známých výrobců. Nakoupit zde můžete cokoliv a vybírat lze z desítek kategorií a stovek kusů zboží.

Bydlíte-li dále než v jihomoravském kraji či blízkém okolí Brna, ušetříte na poštovné tím, že si vytvoříte hromadnou objednávku s kamarádkou či sestrou nebo si u jednoho prodávajícího vyberete více kusů zboží. Ve finále bude vaše objednávka výhodnější. Vydělat si také můžete samotným prodejem. Máte jistě i vy doma oblečení či hračky, ze kterých už vaše dítko dávno vyrostlo. Tak proč si nepřivydělat nějakou tu korunku na nové věci navíc? Zkuste to na Pobrne.cz.

Obrázky:
PřílohaVelikost