Co dělat, když prší

Asi to zažil každý z nás. Půl roku plánujete dovolenou a když nastane, od rána do večera prší a né a né přestat. Co dělat v takových chvílích?
Zadavatel: GIT.cz | 1.7.2016 | Média, marketing
Tukutuku magazín
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Ať už jste v cizině nebo doma, hlavně se nenechte otrávit a berte vše s úsměvem. Větru, dešti neporučíme, ale naši náladu ovlivnit můžeme. Když vás na dovolené zastihne nepříreň počasí, je spousty dalších způsobů, jak si volno užít. Když se nemůžete opalovat, podívejte se, zda v okolí nejsou nějaké kryté bazény a wellness, že byste si mohli alespoň zaplavat a zarelaxovat. Dále prozkoumejte, zda můžete vyrazit do nějakého muzea, galerie nebo na letní divadelní představení. Klidně se válejte! Zůstaňte v posteli a čtěte si. Pokud nejste zrovna milovníci knih, vezměte si do postele notebook, tablet nebo chytrý telefon a hledejte zábavu na internetu. Projděte zajímavé články, inspirujte se nějakým vtipným blogem nebo zavítejte na online magazíny. A když už jste v té posteli a jste s partnerem sami, využijte nepřízně počasí k sexu a hrátkám v posteli. Takto trávili volné chvíle i naši předci. Když budete nabaženi jeden druhého a venku to stále nevypadá na opalování a výlety, tak další možností, jak si užít dovolené i za deště je jídlo. V restauracích neprší a tak vyražte na průzkum místních kuchyní, ochutnávejte speciality a dopřejte blaho svým chuťovým buňkám.

Za nepříznivého počasí můžete také zapracovat na svém osobním rozvoji, věnujte se vzdělání, učte se slovíčka, čtěte zahraniční knížky. Nebo se jen zamyslete nad svými plány do budoucna. Deštivé počasí dává prostor také vaší kreativitě, zkuste společně nakreslit obraz, sestavit poličku, pomalovat květináče, nebojte se ručních prací jako je vyšívání, pletení, paličkování. Hrajte si jako malé děti. Vzpomeňte si na slovní hry, na oblíbenou soutěž "město, jméno, zvíře, rostlina, věc", tato témata můžete obměnovat a improvizovat. Zahrajte si karty, hrajte aktivity. A když už opravdu není co dělat, televize nebo film stažený v počítači nudu také zabijí.

Letošní léto je v počasí hodně nevypočitatelné a tak jedna cestovní kancelář dokonce přišla s reklamním trikem. Svým klientům nabízí pojištění nepříznivého počasí. Klienti si trošku připlatí, ale pokud jim dovolená skutečně proprší, dostanou slevu na příští zájezd. Zní to lákavě, ale vlastně to je jen prodejní trik, tak pozor na to. Počasí jako takové vám žádná pojištovna skutečně nepojistí. Ať už na dovolenou míříte kamkoliv, užijte si ji za všech okolností i za každého počasí. Ať už jsou extrémní vedra nebo extrémní deště, hlavně se nenechte otrávit a pamatujte si, že základem každé dovolené je pohoda, relaxace a zábava, tak si to užijte!

Témata: články, lifestyle blog, internetový magazín, internetový časopis, zábava na internetu, online časopis, online magazín, e-zin, web-zin, tukutuku | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389