I kouření může být módní záležitost

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 31.3.2017

Kouření představuje nejrozšířenější zlozvyk, kterému dnes a denně podléhá neskutečné množství lidí - muži i ženy všech věkových kategorií, často i velmi mladí lidé. Jakmile tomuto nešvaru jednou podlehnete, je velmi těžké se ho zbavit. I přesto, že kouření hýbe celým světem, začíná se stále více lidí zajímat o své zdraví. I když vědí, že se kouření nevzdají, hledají alespoň zdravější alternativu, kterou jsou elektronické cigarety S těmi se kouření vzdávat nemusíte, ale přesto uděláte něco dobrého nejen pro sebe, ale i pro své okolí.

Pomůcka, kterou si zamilujete

Nezáleží na tom, zda vykouříte krabičku denně nebo si přes den dáte jen několik kousků - tak či onak určitě víte, jakým negativním způsobem kouření ovlivňuje vaše zdraví, nehledě na typický odér, který se vám poté line z úst nebo kterým vám zapáchá oblečení. Klasické cigarety navíc obarvují zuby, nehty a mužům knírky. Vzdát se proto cigaret a vyměnit je za elektronickou variantu se zdá jako dobrý nápad.

Můžete si vybrat příchuť vašeho kouření

Elektronické cigarety sice nejsou žhavou novinkou, ovšem i přesto si stále získávají nové a nové příznivce. Určitě jim neodoláte ani vy - mají zajímavý a moderní design, díky čemuž se stanou vítaným módním doplňkem. Vybírat můžete z několika provedení, barev i designů - určitě tak najdete takovou cigaretu, která se stane nedílnou součástí vašeho života. Jednou z největších výhod je možnost vybrat si náplně do elektronických cigaret, které vám umožňují dát vašemu kouření příchuť. Rozhodnete se pro vanilku, borůvku, energy drink nebo dáte přednost přírodní chuti?

Kdykoli a kdekoli

Mezi výhody elektronických cigaret nepatří jen vkusný design či liqua, která dají vašemu kouření šmrnc i příchuť, ale i fakt, že elektronickou cigaretu můžete kouřit prakticky kdekoli. Na rozdíl od klasických cigaret e-cigarety nezapáchají, protože nevylučují kouř - vylučují páru, která není škodlivá ani pro vás, ani pro okolí či přírodu. Elektronickou cigaretu si proto můžete zapálit i na místech, kde se klasicky kouřit nesmí.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484